SeaSunny

Silly shenanigans continuously conducted while waiting for forever.

29 Juni 2010 Midsommar och dagar efter.

Kategori: Allmänt

Soundtrack: Radical Face - Wrapped In Piano Strings

Hade en trevlig midsommar med vännerna i år. Åkte med Sanna och Sean hem till Jennifer rätt tidigt, där Dennis redan var, och fixade mat. Efter ett tag dök de andra upp och vi åt grillat. Mums.På kvällen rollspelade vi, en ny verision av star wars rollspelet. Roligt. Jag får testa på att vara en jedi och allt. Sov på en soffa efter det. Vaknade lite på grund utav väldigt envisa flugor men kände mig ändå rätt utvilad dagen efter. Då spelade vi lite tv-spel och sedan åkte vi tillbaka till Skövde. 
Stannade hemma hos Sanna ett tag. Vi kollade på en massa filmer, var allmänt lata och gjorde vår egen pizza.

Här hemma har jag försökt städa. Det har inte gått så bra. Har bara tecknat lite grann och inte lagat så mycket mat så man undrar ju vart tiden tar vägen. Gick i alla fall till second hand affären idag och köpte en hög böcker. Kanske kan börja läsa böcker igen nu i sommar, det känns rätt kul. Lukten av böcker påminner mig verkligen om sommarlov.
Imorgon tänkte jag åka in till stan. Ska plocka upp en bok på bibloteket och vandra lite i affärer. Vi får väl se hur det går med mitt rum. I värsta fall får jag bo stökigt tills jag flyttar, nu har jag i alla fall öppen väg fram till sängen... 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: