SeaSunny

Silly shenanigans continuously conducted while waiting for forever.

30 Juni 2010 Busigt.

Kategori: Allmänt

Soundtrack: Mike Posner - Cooler Than Me

Bra dag idag. Eller i alla fall en bra nog dag. Åkte in till stan mitt på dagen och gick till banken (det tog ett tag) innan jag började vandra fritt. Köpte Mass Effect på game. Gick in på Lindex också och köpte lite annat än vad jag hade tänkt mig från början. Busigt. Hade tänkt illustrera det med en liten bild, men någon har gått och gömt min tablet-penna... : /
Kom hem till slut i alla fall, med spel, låneböcker, underkläder, nagellack och en flaska hallonsoda. Efter det så har jag spelat.
Är inte säker på vad jag tycker om mass effect än. Det är inte i klass med dragon age, helt klart. Men det kan ju vara för att jag som sagt inte är så mycket för att skjuta saker. Lite förvirrande blev det ibland med tutorials som envis påminde en om saker man redan visste men inte förklarade det man ville veta. Får se om jag får rätsida på det snart. Kanske är bra att man inte blir helt fast egentligen, måste ju se till att städa... Ska laga mat imorgon också. Hmm... I alla fall. Känner mig nöjd. Om än smått oansvarig. Hade jag tecknat mer så hade det varit en riktigt bra dag... Hade velat ha godis också.

Kommentarer

 • Gun B säger:

  Läser med intresse! Kan ge några städtips:

  Sitt i fem minuter och fantisera kring hur Du vill att Ditt rum ska se ut nystädat (och kanske ommöblerat?) Tänk så fint det ska bli , så härligt att bebo....!

  Ställ ett tidur på tex 30 minuter och jobba intensivt med DET SOM MÅSTE GÖRAS. Ibland håller man på av bara farten även när klockan ringt

  Här har jag en klotkaktus med säkert tio små underbara rosa blommor.Blommorna har kommit tack vare att växten stått svalt ute i trapphuset i ett halvår. Detta odlingstips gäller nog alla kaktusar. I öknen är kallt på natten och varmt på dagen.

  2010-07-01 | 11:14:27
 • Sanna säger:

  Ytterst busigt!

  2010-07-01 | 15:15:34
  Bloggadress: http://slisshh.blogg.se/
 • Sanna säger:

  Uppskattar vad du än skriver :) Det var ju mer tröstande än mammas kommentar i alla fall -_-

  2010-07-04 | 10:20:36
  Bloggadress: http://slisshh.blogg.se/

Kommentera inlägget här: