SeaSunny

Silly shenanigans continuously conducted while waiting for forever.

17 Mars 2010 Påskskinka.

Kategori: Bilder

Soundtrack: Two Door Cinema Club - Something Good Can Work

Jag har egentligen inget vettigt att skriva om men hej ändå!
Idag har jag varit mysteriskt pigg. Det är konstigt! Vaknade direkt när mobilalarmet gick och gick och lade mig igen i ren förskräckelse över att känna mig så vaken. Packade med mig lite av kakorna jag gjorde i helgen för att kunna bjuda vännerna i skolan och hann till bussen i god tid utan att behöva stressa. Inte förrän på jobbet slog tröttheten till. Sedan dök mamma upp så då fick man lite extra energi och väl hemma kände jag mig rätt pigg igen. Åt, duschade och fixade bilderna till UKM. Ska lämna in dem i morgon och sedan är utställningen på Fredag. Kameran funkar dock fortfarande inte! Morr.

När jag får lite tid över så tänker jag på mat. Haha, så är det när man plötsligt känner att man måste äta mest hela tiden. Hormoner säkerligen. Funderar på den kommande Påsken. Den ligger ju trots allt närmare i tiden än min födelsedag.
Påsken är härlig! Man har en väldigt bra sak att fira och det är inte lika stressigt som julen ibland kan kännas. Och så får man äta en massa mumsiga ägg! Vi kommer väl antaligen äta påskmiddag med släkten(?) men det hindrar ju inte att vi fixar lite extra festlig mat här hemma också! Kanske kunde pynta lite också... Mycket mat gör ju come-back från julbordet. Så synd att det inte inkluderar julskinkan. Jag älskar julskinka. Påskskinka åt folket tycker jag!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: