SeaSunny

Silly shenanigans continuously conducted while waiting for forever.

20 Mars 2010 Påskpyssel.

Kategori: Allmänt

Soundtrack: Eddy Grant - Electric Avenue

Nu är UKM avklarat. Det var en rätt så trevlig affär. Följde med Sanna hem efter skolan, åt upp hennes bröd och kollade på tv. Lite innan UKM gick vi och mötte mamma för att handla påskpyssel. Själva utställningen spenderades med att snacka med juryn och en reporter samt att trycka i sig så mycket salta pinnar och chips som möjligt. Det gick bra och tiden gick snabbt, bilder kommer när jag kan sno några av Sanna.
Stannade inte för att se på musikdelen av UKM utan åkte hem istället. Mamma köpte pizza och klockan nio var det dags för SGU. Spännande! Rush är fortfarande awesome och useless girl är useless.

Skönt med helg i alla fall. Tänkte gå upp relativt tidigt idag men kom ändå inte upp förrän halv ett. Fail. Åt lite frukost och sedan fick vi städa lite. Gun och Bengt-Olof dök upp och vi fikade. Smidigt att kunna bjuda folk när man nu har bakat. Praktiskt att alltid ha något hemma liksom.
Efter det satte jag och mamma igång och lagade mat. Auberginegryta med mathavre. Det blev jättegott! Mamma och Sara var inte så förtjusta i mathavren men jag tycker den var helt okej, speciellt med tanke på hur nyttigt det måste vara.
När vi ätit och vilat lite började vi med påskpysslet. Lyckades ta en bild på min kyckling med en gammal kamera, blev rätt nöjd med den faktiskt.



Nu sitter mamma och Sara och kollar på den där Milleniumserien. Känns inte så intressant för mig. Snackade lite med pappa förut och nu tänker jag på hur skönt det skulle vara med en lite längre helg.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: