SeaSunny

Silly shenanigans continuously conducted while waiting for forever.

23 Mars 2010 Trött.

Kategori: Allmänt

Soundtrack: Scissor Sisters - I Can't Decide

Jag är trött, riktigt trött, och jag är inte helt säker på varför. Har inte varit uppe extra sent eller något i den stilen. Jag skyller på skolan. Är skoltrött helt enkelt. Efter mer än tio år är det inte längre intressant att gå och läsa om ekvationer eller samhällsekonomi. Jag bryr mig helt enkelt inte. Jag burkar kunna känna någon slags glädje ändå i att göra ett bra arbete med nu kan jag inte ens det, för det känns så meningslöst. Jag vill inte läsa alla dessa ämnen. Jag vill bara jobba med min konst, laga mat och vara med mina vänner. That's it.
Tycker synd om alla stackars lärare som måste ta sig an inte bara dem som kommer till lektionen för att de vill, utan även alla de som verkligen tycker illa om att vara där. Det kan inte vara kul att stå och försöka förmedla något som man förhoppningsvis själv tycker bra om till en grupp ungdomar som gärna skulle sett att man var hemma sjuk så att de slapp komma dit. Och visst är det egentligen viktiga ämnen som borde läsas. Läsas av de som är intresserade!
Nej, jag får väl fortsätta släpa mig igenom tvåan och försöka vänja mig vid att mitt bristande intresse visar sig i betygen. Måste försökta se till att min dåliga humör inte går ut över vännerna också...
Önskar att teknologin i alla fall kunde fungera som den borde så att jag kunde slappna av med lite dataspel när jag kommer hem! Eller att jag kunde ta bilder med kameran. Men nej, så klart inte. För när man är trött på en sak så måste det smitta av sig på allt; jobbet, kvällen och till och med själlösa förbaskade objekt.
Om jag ändå hade energi att åtminstone teckna.

Kommentarer

  • Sanna säger:

    Håller med. Alla dessa ämnen suger. Let's run away together and start a stripclub in Canada 8D

    2010-03-25 | 14:01:05
    Bloggadress: http://slisshh.blogg.se/

Kommentera inlägget här: