SeaSunny

Silly shenanigans continuously conducted while waiting for forever.

27 Mars 2010 Påsklov och sommartid.

Kategori: Allmänt

Soundtrack: The Offspring - She's Got Issues

Nu har jag påsklov! Yeaaaah! Så skönt. Avslutade Fredagen med ett utvecklingssamtal och nu är man fri i över en vecka :D Åt bakpotatis med mamma och Sara på kvällen, själv bjöd jag på jätte goda munkar och så satt jag och tittade igenom en liten receptbok på förrätter som jag köpt.Idag så mötte jag Jennifer inne i stan. Vi vandrade runt lite innan affärerna stängde och satt sedan ett bra tag på McDonalds och pratade. Hennes kille skulle spela på kvällen och jag höll henne sällskap. När tiden var inne gick vi dit. Lite annorlunda miljö för mig men det var trevligt, snackade lite och lyssnade på musiken.
Dennis, Jennifers pojkvän, spelar väl kanske inte den musik mor min skulle uppskatta men jag tyckte det var helt okej. Riktigt bra faktiskt. Men jag funderade lite på texter osv. När man morrar så som han gör är det inte helt lätt för mig att snappa upp vad han faktiskt säger. Jag antar att det inte handlar om solsken och glada tomtar. Varför inte egentligen? Jag skulle vilja se någon köra låtar i samma stil fast med lite mer kreativa texter.
"I love puppies, I love flowers, I love the sun in the summer,
I just met you, you're very pretty, let's be friends, I want to talk with you all night long!"
Hur coolt vore inte det på en skala? Hehe.

Imorgon ska jag jobba i alla fall. Ska medverka i en gudtjänst, i ett påskspel. Har två repliker, och jag har tappat bort mitt manus... Har ont i halsen också, rätt så mycket. Hoppas att jag inte är på väg att bli sjuk. Blir jobbigt att gå upp i vilket fall som helst, och ännu mer så eftersom att vi ställer fram klockan en timme i natt.

Kommentarer

  • Sanna säger:

    Haha, du får övertala Dennis att skriva en sån låt!

    2010-03-28 | 18:40:36
    Bloggadress: http://slissh.blogg.se/

Kommentera inlägget här: