SeaSunny

Silly shenanigans continuously conducted while waiting for forever.

27 Maj 2010 Kalender krock.

Kategori: Bilder

Soundtrack: Moby - Bodyrock

Hade nationellt prov i Engelska idag, muntligt. MVG. Najs. Har lämnat in psykologiuppgiften idag också, på den allra sista dagen. Var lite ful och använde mig av bilder för att komma upp i nödvändigt antal sidor. Vi får väl se hur det går. Det är inte ett arbete jag är stolt över precis, med samtidigt är jag nöjd med att jag fick in den överhuvudet taget.
Annars så har vi inte haft vanliga lektioner alls idag utan har arbetat med att sätta ihop vernissaget till på Måndag. Fick en liten smäll på fingrarna av Ninni för att vi vandrade iväg till ica på eftermiddagen. Utställning ska vi sätta ihop gemensamt, fick man höra. Blir lite arg när man faktiskt har både släpat skärmar, målat och skruvat innan dess. Ska baka bullar till fikaförsäljningen också. 
Är inte van vid att få "skäll". Kan inte säga att jag tycker om det alls. Vill mest slå någon just nu.
Insåg också att jag precis stött på ett nytt problem. Vernissaget har ju blivit flyttad tills på Måndag kväll och jag ska egentligen jobba då, det är avslutning för barngrupperna. Det betyder att alla barngrupper plus föräldrar samlas för att äta korv och jag kan bara anta att de behöver alla ledare då. Kanske inte är en sån big deal egentligen men jag orkar fan inte tänka på det. Ska jag ringa och säga att jag inte kan komma? Eller ska jag strunta i vernissaget? Kan jag ens det?

Skissar på projektarbetet. Roligaste saken jag har på gång just nu. Har fastnat lite i dragon age, orka springa och hämta urn of sacred ashes, värd mage jag är som inte kan typ... Trolla mig dit... Eller nått. Mjeh.

21 Maj 2010 Huvudvärk.

Kategori: Bilder

Soundtrack: Moby - Porcelain

Nu har jag inte skrivit på ett tag. Sen senast så har jag bland annat haft min födelsedags middag med vännerna. Det var trevligt. Alla åt så mycket de kunde men jag fick ändå mat över.Skolan har inte precis lättat upp. Jag har ett miljö arbete att göra klart, en bokrecension till Engelskan, ett prov i Pedagogiskt ledarskap, ett nationellt prov i Engelska, ett hemprov i matte, en debatt i psykologin, en redovisning i Svenskan och så ska vi ha utställning på programmet och jag ska baka bullar till fikat där. Dessutom har jag fortfarande psykologi slutarbetet hängande över huvudet.
Det är sjukt mycket att göra, och allt ska göras innan Maj är slut. Det är inte för att jag har varit dum och inte arbetat heller, så är det bara med psykologin, det är skolan som kastar allt på oss i sista minuten. Känns inte som att jag kan jobba alls nu. Alla grejer gör att man stänger av istället.
Allt som allt känns det faktiskt som att halsbränna, huvudvärk och dåligt humör är allt jag får ut av skolan just nu. Får verkligen hoppas att trean är roligare.

Idag så slutade jag rätt tidigt, eftersom att det är Fredag, men var tvungen att åka in till Skövde för att sätta upp affischer om uställningen. Sedan gick jag runt på stan fast jag hade ont i fötterna och huvudet. Kände mig allmänt irriterad och stressad så det var skönt att få vara lite själv. Gick och provade underkläder tills jag mådde lite bättre. På tal om kläder har det varit så varm och skönt på senaste tiden så att jag har kunnat ha på mig kjol. Trevligt!Kan också meddela att jag har gått med i Facebook. Ville testa. Blev helt överöst av vänner och släkt. Roligt och oväntat. Kommer nog ta ett tag att förstå helt hur sidan funkar känner jag.

Har typ inte kunnat teckna alls. Fast det enda jag känner mig lite inspirerad av just nu, förutom Dragon Age, är projektarbetet vi ska göra i trean. Ska teckna obehagliga bilder. Har redan börjat skissa lite.Får se hur helgen blir. Förhoppningsvis får jag en del arbete gjort men det känns mer troligt att jag har ett sammanbrott eller nått.

8 Maj 2010 18 och Dragon Age.

Kategori: Allmänt

Soundtrack: Carpark North - Just Human

Kan informera om att jag har varit duktig och plockat undan adventsljustaken nu. Känner att jag måste vara lite ansvarsfull, efter som att man är 18 år nu och allt. 
Alla har varit så snälla på sista tiden att det nästan är konstigt. Det är trevligt att fylla år. Har fått många bra presenter, objektiv, pengar, dragon age, stargate atlantis season 3, en lampa, presentkort osv. Sanna var lite crazy och köpte jätte fina örhängen och ett navelsmycke också. Behärska dig kvinna! Jag kommer att bli helt bortskämd! xD
Ibland undrar jag vad jag kan ha gjort för att förtjäna att ha så bra människor runt mig.
Kan i alla fall säga att det är skönt att ha lite kul efter att skolan har varit så jobbig. Har börjat lite på psykologin men det är fortfarande mycket kvar att göra... Men ändå. Hade prov igår, Engelska listening och reading. Och jag fick inte så bra resultat på np muntliga i Svenska. Det gör mig ärligt talat rätt arg men egentligen spelar det ju ingen roll, jag VET att jag kan tala bra inför en grupp. Jag lyckades bra med uppgiften i pedagogiskt ledarskap och jag har ju för sjutton jobbat med att stå inför en grupp och lära ut.

Var i alla fall inne i stan med Jennifer och Sanna efter skolan igår. Det var mysigt. Vi satt och fikade och snackade om skumma saker.
Här hemma har jag spelat Dragon Age! Underbart spel! Är helt uppslukad av det just nu. Så här följer nu lite screen shots från spelet.4 Maj 2010 Valborg och släktkalas.

Kategori: Allmänt

Soundtrack: Skindred - Kiss And Make Up

Det var ett tag sedan jag skrev, men jag har varit trött och upptagen. Dålig kombination.
I Torsdags var Dennis och hälsade på i skolan. Vi passade på att mobba honom och ha ett linjalkrig av episka proportioner. Gjorde illa nacken på något sätt, eller så var det träningsverk, i alla fall så hade jag ont i hela nacken och halsen flera dagar efteråt men som tur är har det gått över nu.
Dagen efter följde Sanna med mig hem och vi gick ner för att kolla på fyrverkerierna och valborgselden. Det var måttligt kul och vi turades om att vara jätte trötta. Eftersom att jag missade SGU då så planerade jag att se reprisen på Söndagen.På Lördagen åkte jag med Sanna, hennes pappa och några som de kände till silverfallen för att grilla korv. Vi fotade saker och åt. Marshmallows och choklad var mums!På Söndagen så var det dags för släktkalas i Tibro. Jag tyckte vi lyckades bra med att få till all mat och efterrätterna. Trevlig dag allt som allt. Fick fina presenter, t.ex. ett nytt objektiv, som jag måste bekanta mig med så snart jag får tid, och pengar. Det är så härligt när man bara får saker gratis! Hehe. Och Alma var kriminellt söt som vanligt, tog alldeles för många bilder på henne.Men efter allt det så glömde jag bort att se på reprisen av SGU! Jag missade ett avsnitt! ARH! ;_;
Och nu är det vardag igen, och skola. Jag är seg, känner inte för att jobba, men måste göra psykologin... Urk. Vill ha ledigt så att jag kan ta det lugnt, äta gott och rita. Auberginegryta är jättegott men kanske inte tre dagar i rad...
Håller i alla fall på och tecknar i photoshop. Färglägger. Whatever. Det verkar gå bra än så länge. Vi får väl se när den blir klar.