SeaSunny

Silly shenanigans continuously conducted while waiting for forever.

21 Maj 2010 Huvudvärk.

Kategori: Bilder

Soundtrack: Moby - Porcelain

Nu har jag inte skrivit på ett tag. Sen senast så har jag bland annat haft min födelsedags middag med vännerna. Det var trevligt. Alla åt så mycket de kunde men jag fick ändå mat över.Skolan har inte precis lättat upp. Jag har ett miljö arbete att göra klart, en bokrecension till Engelskan, ett prov i Pedagogiskt ledarskap, ett nationellt prov i Engelska, ett hemprov i matte, en debatt i psykologin, en redovisning i Svenskan och så ska vi ha utställning på programmet och jag ska baka bullar till fikat där. Dessutom har jag fortfarande psykologi slutarbetet hängande över huvudet.
Det är sjukt mycket att göra, och allt ska göras innan Maj är slut. Det är inte för att jag har varit dum och inte arbetat heller, så är det bara med psykologin, det är skolan som kastar allt på oss i sista minuten. Känns inte som att jag kan jobba alls nu. Alla grejer gör att man stänger av istället.
Allt som allt känns det faktiskt som att halsbränna, huvudvärk och dåligt humör är allt jag får ut av skolan just nu. Får verkligen hoppas att trean är roligare.

Idag så slutade jag rätt tidigt, eftersom att det är Fredag, men var tvungen att åka in till Skövde för att sätta upp affischer om uställningen. Sedan gick jag runt på stan fast jag hade ont i fötterna och huvudet. Kände mig allmänt irriterad och stressad så det var skönt att få vara lite själv. Gick och provade underkläder tills jag mådde lite bättre. På tal om kläder har det varit så varm och skönt på senaste tiden så att jag har kunnat ha på mig kjol. Trevligt!Kan också meddela att jag har gått med i Facebook. Ville testa. Blev helt överöst av vänner och släkt. Roligt och oväntat. Kommer nog ta ett tag att förstå helt hur sidan funkar känner jag.

Har typ inte kunnat teckna alls. Fast det enda jag känner mig lite inspirerad av just nu, förutom Dragon Age, är projektarbetet vi ska göra i trean. Ska teckna obehagliga bilder. Har redan börjat skissa lite.Får se hur helgen blir. Förhoppningsvis får jag en del arbete gjort men det känns mer troligt att jag har ett sammanbrott eller nått.

Kommentarer

 • Sanna säger:

  Den bilden är awesome! Truly awesome.

  Du har förövrigt lyckats få en prydlig mustasch!

  2010-05-21 | 23:47:15
  Bloggadress: http://slisshh.blogg.se/
 • Moster Gun säger:

  Det har hunnit bli vardag och Du har sovit ikapp något. Ta bara EN dag i sänder så fixar Du nog den ena uppgiften efter den andra - tänk och prioritera klokt. Tupplur emellanåt! Kram!

  2010-05-24 | 09:16:20

Kommentera inlägget här: