SeaSunny

Silly shenanigans continuously conducted while waiting for forever.

27 Maj 2010 Kalender krock.

Kategori: Bilder

Soundtrack: Moby - Bodyrock

Hade nationellt prov i Engelska idag, muntligt. MVG. Najs. Har lämnat in psykologiuppgiften idag också, på den allra sista dagen. Var lite ful och använde mig av bilder för att komma upp i nödvändigt antal sidor. Vi får väl se hur det går. Det är inte ett arbete jag är stolt över precis, med samtidigt är jag nöjd med att jag fick in den överhuvudet taget.
Annars så har vi inte haft vanliga lektioner alls idag utan har arbetat med att sätta ihop vernissaget till på Måndag. Fick en liten smäll på fingrarna av Ninni för att vi vandrade iväg till ica på eftermiddagen. Utställning ska vi sätta ihop gemensamt, fick man höra. Blir lite arg när man faktiskt har både släpat skärmar, målat och skruvat innan dess. Ska baka bullar till fikaförsäljningen också. 
Är inte van vid att få "skäll". Kan inte säga att jag tycker om det alls. Vill mest slå någon just nu.
Insåg också att jag precis stött på ett nytt problem. Vernissaget har ju blivit flyttad tills på Måndag kväll och jag ska egentligen jobba då, det är avslutning för barngrupperna. Det betyder att alla barngrupper plus föräldrar samlas för att äta korv och jag kan bara anta att de behöver alla ledare då. Kanske inte är en sån big deal egentligen men jag orkar fan inte tänka på det. Ska jag ringa och säga att jag inte kan komma? Eller ska jag strunta i vernissaget? Kan jag ens det?

Skissar på projektarbetet. Roligaste saken jag har på gång just nu. Har fastnat lite i dragon age, orka springa och hämta urn of sacred ashes, värd mage jag är som inte kan typ... Trolla mig dit... Eller nått. Mjeh.

Kommentarer

 • Gun B säger:

  Se bara - det gick! Grattis till väl genomfört engelskaprov! Konferera något med Din kloka mamma så löser sig nog måndagen också...

  2010-05-28 | 11:19:13
 • Gun B säger:

  Vid irritation och ilska finns ännu ett bra uttryck: SMÅSPIGG OCKSÅ....!

  2010-05-29 | 10:23:57
 • Gun B säger:

  Vid irritation och ilska finns ännu ett bra uttryck: SMÅSPIGG OCKSÅ....!

  2010-05-29 | 10:24:24

Kommentera inlägget här: