SeaSunny

Silly shenanigans continuously conducted while waiting for forever.

4 November 2010 Höststäda.

Kategori: Allmänt

Soundtrack: Adrian Lux - Teenage Crime

Lovet drar förbi snabbt. Fast än är det några dagar kvar. Var på bio med Sanna igår och såg på Due date. Skrattade en hel del. Såg även på Splice innan bion. Rätt annorlunda film. Häftig och rätt... Konstig. Hum.
Idag försöker jag i alla fall städa. Mamma morrar så himla högt annars. Det går väl sådär. Varvar fem minuters städande med tio minuters datatid. Blegh, jag hatar att städa!Mm, China Glaze Hey Doll. Hade det under skolresan. Så fint höstlack. Rosabrunt och lagom dämpat. Verkligen glad att jag skaffade det. Just nu har jag på ett mörkt lack (L'oréal Resist & Shine 705. Royal Orchid) som jag plockade från ett fyndbord i Tidaholm. Fint, nästan svart med diskret rött skimmer. Kliar lite efter att byta lack nu efter att ha haft det i... Fyra, fem dagar? Något sådant, rätt imponerande med tanke på hur ofta jag brukar byta. Anledningen till att jag inte bytt är att nagellacket inte flagat minsta lilla än. Bra kvalité alltså! Så det här blir lite av ett test för att se hur länge det håller. Tänker i alla fall hålla ögonen öppna efter fler sånna fynd.
Men nu måste jag väl återgå till städandet... *sigh*

Kommentarer

 • Moster G säger:

  Laila! Jag förknippar dej med färg och form, vackra bilder och stor fantasi. Men har Du nu hamnat i en lyxfälla? Gång på gång handlar allt om nagellack. Var har skapandet tagit vägen?? När Du en dag ska leva på studiemedel ( ganska snart...) kommer Du inte att ha råd med femtielva sorters lack - jag lovar! Ta fram kameran och tag en promenad i solen innan lovet är slut! Tänk nytt!

  2010-11-07 | 12:19:01
 • Gun säger:

  Väntar på en decembertext. Hur är det i Tidaholm med 80 centimeter snö? Visst måste ni titta fram något bland snöhögarna?

  Här i Trestad hade häromdagen tre stora älgar lagt sig till vila alldeles invid en stor motorled och rondell.

  Snart vinterlov!

  2010-12-03 | 11:29:20

Kommentera inlägget här: