SeaSunny

Silly shenanigans continuously conducted while waiting for forever.

17 Oktober 2010 Höstnaglar.

Kategori: Allmänt

Soundtrack: Death Cab For Cutie - I Will Posses Your Heart

Nu är hösten verkligen här. Borde gå ut och ta bilder på alla löv innan de försvinner. För försvinner gör de, snabbt. Men jag orkar inte. Är lat och oproduktiv. Tänker på att jag borde teckna men saknar inspiration. Gick till kyrkan idag i alla fall, så nått bra har jag gjort.
Nästa vecka åker jag med klassen upp till Stockholm och går på museum. Ser fram emot det. De andra åker hem på Fredagen men jag ska stanna hos Sibel över helgen. Det var länge sedan vi träffades så det känns extra roligt.
Så vad har jag ägnat mig åt på sista tiden då? Skola, mestadels. Orkar inte så mycket mer efter en dag i skolan, hamnar mest framför datorn och stirrar. Lite frustrerande, men jag har kul med mina vänner i skolan i alla fall. Fast de flesta har varit borta de senaste dagarna.
Har lekt lite med mina fina nagellack också. Väntar på att jag ska få min lön nästa månad så att jag kan köpa några jag har haft ögonen på ett tag nu. Det kanske är helt ointressant för någon som inte är lika knäpp som jag men här följer några nagel-bilder. Så lite redigerade som möjligt för att färgerna ska stämma.

Först ut är Collistar Blu, en supervacker blå som jag inte tog några bilder på innan jag hade lagt på Color Club Runway Muse. Effekten blev en blå, lila och grön duochrome, alltså att den skiftar färg beronde på vilket ljust man ser det i. Så underbart.Sedan testade jag China Glaze Endurance, ett hallonrosa lack ur deras rosa bandet kollektion, efter någon dag fixade jag även till lite dekoration på det med China Glaze Something Sweet. Blev nöjd (:

Igår målade jag på Misa Let's Go Green. Ärtgrönt och lite kul men inte precis ett höstlack.Det åkte av nyss och så målade jag på det lite mer årstidspassande Misa When U Say My Name. Mysigt!Så, det var la allt jag hade att dela nu. Det som jag kom ihåg i alla fall. Nu ska vi åka och hälsa på Mormor. På återseende.

Kommentarer

 • Sanna säger:

  Oooh, pretty nails!

  Den sista var skitsnygg ^^

  2010-10-17 | 16:16:11
  Bloggadress: http://slisshh.blogg.se/
 • Läskiga mamman säger:

  Jättefina naglar och härliga färger! Håller med Sanna, det sista lacket var snyggt!

  2010-10-18 | 06:58:19

Kommentera inlägget här: