SeaSunny

Silly shenanigans continuously conducted while waiting for forever.

31 Oktober 2010 Stockholm och Halloween.

Kategori: Allmänt

Soundtrack: Scissor Sisters - Music Is The Victim

Usch vad dålig jag är på att hålla min blogg uppdaterad. Ursäktar mig med att jag är lat. Dessutom har jag gjort en massa saker och det tar sådan tid att redigera bilder.
Jag har varit i Stockholm med hela estet. Det var väldigt trevligt. Vi vandrade runt på en massa museeum och umgicks. När de andra for hem på Fredagen så stannade jag kvar för att träffa pappa och alla andra. Roligt att se alla igen, barnen blir stora så snabbt. Som ni säkert förstår har jag som sagt en massa bilder därefrån. Borde plocka fram ett urval, ha med alla fina människor... Men jag orkar inte. Dessutom skulle inlägget bli så sjukt långt då. Så ni får bara två bilder.

Har varit rätt trött veckan efter resan eftersom att jag inte fick riktigt vila under helgen. Sammtidigt har jag varit konstigt pigg.
Hade Halloween-kul med vännerna i Fredags i alla fall. Vi käkade pizza och hade det allmänt trevligt. Stannade kvar hos Sanna tills dagen efter och vi spelade Assasins creed 1 och var utslagna.
Här är mina Halloween naglar i alla fall. Buuh, spööken!Och så min kostym.Imorgon ska jag jobba. Läger med barngrupperna. Sedan är det lov. Ska inte jobba mer under lovet, jobbet på ABF blev inte av. Får typ fotvandra till Sanna och uccupera hennes brors ps3 istället, if she's up to it that is (:

Kommentarer

  • Sanna säger:

    I'm totally up to it! Jag känner också ett starkt behov av sushi... om nom nom. Hör av dig!

    2010-11-01 | 09:49:16
    Bloggadress: http://slisshh.blogg.se/

Kommentera inlägget här: