SeaSunny

Silly shenanigans continuously conducted while waiting for forever.

8 September 2010 Lite allt möjligt.

Kategori: Allmänt

Soundtrack: Hurts - Wonderful Life

Snart är det val, om det nu har undgått någon. Det första valet jag får rösta i närmare bestämt (om kyrkovalet inte räknas). Har tyvärr missat en hel del eftersom att vi inte har någon TV här hemma. Morr! Mamma och jag har kollat lite på svt play tillsammans istället. Såg på humorprogrammet elfte timmen till exempel och jag måste säga att det var riktigt roligt (:
Partierna har invaderat vår skola också. Vi har fått möta en representant från varje parti ett litet tag och frågat om saker vi undrade, eller i vissa fall, suttit stilla och lyssnat. Måste säga att jag uppskattade att få ställa frågor mer. Det var i alla fall inget revolutionerande som avslöjades och jag kan inte säga att jag har ändrat uppfattning om någon av partierna.
Måste bara peka ut att Folkpartiet lugnt har den mest förbannat irriterande reklam jag någonsin har haft oturen att råka på. Jag skojar inte, den fyller mig med avsky. Om ni inte har hört den kan jag berätta hur den går.
Man sitter i godan ro och lyssnar på musik på internet när mellan låtar plötsligt Folkpartiets reklam hoppar in. Det slafsar i öronen, ljudet av två som hånglar. Inte en liten stund heller. Löjligt lång tid. Så störande! Sen säger en tjej.
"Jag har aldrig gjort det här förut".
Varpå en killröst svarar.
"Det är okej... Jag, jag har aldrig gjort det här förut heller".
Sedan hoppar en tredje reklamröst in.
"Är du redo att förlora oskulden? Vi kan hjälpa dig. Gå in på minoskuld. nu".
På själva sidan undrar de när man är född, och sedan så meddelar de stolt att, baserat på din ålder, så är du röst-oskuld. The end. 
Det är allt. Jo, folkpartiets logga är där i botten. Men inget mer. Det berättar inget om deras politik. Det är bara ett billigt sätt att dra åt sig uppmärksamhet. För att inte nämna STÖRANDE som f*n.
Nä Folkpartiet, ni faller i mina ögon. Är det vad ni tror ska vinna våra röster och vårt förtroende? 

Har börjat jobba igen. Eller ja, det var ledarsammlig idag. Själva jobbet börjar på Måndag. Är för övrigt ledig från skolan på Måndag. Woot! 
Det är märkligt att man blir en så annorlunda person på jobbet. Vanligtvis är jag väl inte så vidare tyst. Skulle väl kunna säga att jag väsnas mest i klassen utan att vara helt fel ute. Men på jobbet får jag absolut tunghäfta. Kan inte säga nått. Lite tråkigt. Men vad ska man göra.

Idag har varit trevlig i alla fall. Bland annat för att jag har fabulous naglar. Color Club Wild And Willing. Underbar duochrome, layered över China Glaze Liquid Leather. Duochrome betyder att färgen ändrar sig beroende på hur ljuset faller på naglarna och W&W går i allt från brons till gammal rosa och grön. Tyvärr har solen redan går ner så ni får lite halvtaskiga bilder. Försökte i alla fall fånga lite färgskiftningar. Det är svårt att fota lack.

En annan anledning till att idag har varit trevlig är att jag då och då får flashbacks till igår kväll och en trailer jag såg då. En trailer till Dragon Age 2, ett spel som kommer ut nästa år. Kan inte vänta! Jag vill spela med en gång. Det ser så underbart och spännande ut. Mitt hjärta slår volter!Hur sjukt coolt ser det inte ut?! Påminner mig om trailern till det första Dragon Age. De var också episka *suckar lyckligt*.

Hm. Annars så är det MTG pre-realease den 25. Vill åka dit såklart men jag kommer att vara helt pank efter att ha köpt mammas present. Inte kul alls. Undrar om folk där kommer att märka att man är borta... )':

Det var nog allt. Kan bara tillägga att det är sjukt jobbigt när det ringer här. För jag måste alltid svara, om mamma inte är hemma, eftersom att Sara tillbringar all tid inne på sitt rum, döv för världen runtomkring. Så som idag till exempel, då jag satt bekvämt men krångligt ihopvikt och uppflugen på datastolen med massa papper, en stor platta, med pennor i handen, ett suddigum balanserande på knät och med hörlurar i öronen. Såklart ringer det. Och då måste jag snabbt inse att ingen annan kommer att ta det, försöka trassla mig ur stolen, inte tappa allt åt all världens väg och sedan sladda ut i hallen utan att springa in i saker innan telefonsvararen går igång.
Haha, ja, så om ni får vänta ett tag på svar när ni ringer, och jag svarar och låter anfådd, så vet ni varför.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: