SeaSunny

Silly shenanigans continuously conducted while waiting for forever.

29 April 2011 Vår.

Kategori: Allmänt

Soundtrack: Slagsmålsklubben - Sponsored By Destiny

Idag är jag glad. Så härligt att våren verkligen är här. Älskar solen och att man kan skippa tunga jackor till fördel för söta vårkläder. Till och med en innesittare som jag vill bara gå ut när det är så fint som det varit idag.
Dreamscape böckerna dök upp idag också. De blev bra, lyckligtvis. Nu ska de bara signeras av Fabian också och sedan kan vi börja dela ut dem till alla som köpt.

Fick tillbaka kultur och ide historie provet idag. Alla rätt på bilddelen och ett halvt poäng från alla rätt på den skriftliga delen, känns inte helt fel må jag säga. Annars är jag rätt spänd över var historieläraren tycker om min rapport om Luther. Förresten moster, det var så att vi själva fick välja ämne att skriva om, inte så att skolan sade åt oss att läsa om Luther.

Efter skolan åkte jag till Balthazar inne i Skövde. Ska måla på deras golv. Höll på i fyra och en halv timme och nu är grunden klar. Var riktigt kul. Det är något medativt över att sitta och måla så. Nästa gång jag åkter dit tar jag med kameran. Fast det blir nog inte förrän näst-nästa vecka.
Snart är det ju min födelsedag och jag kommer att ha fullt upp med det. Årets önskelista är rätt kort. Pengar, PS3 spel och nagellack. That's it.
Over and out.

25 April 2011 Slumber till dawn.

Kategori: Allmänt

Soundtrack: Emeliy Browning - Asleep

Två bild på mitt första franken lack, slumber till dawn. Ingen jätte hit för mig men ändå helt okej, lugnt att titta på.

Loop this. Forever.

Kategori: Allmänt

23 April 2011 En resa till Stockholm och påsk.

Kategori: Allmänt

Soundtrack: Red Hot Chili Peppers - Can't Stop

Är rätt trött så jag fattar mig kort. Åkte till Stockholm med mamma och Sara i Tisdags. Här följer några bilder på Maud, Kevin, Elin, Sibel, jag, mamma, pappa och Sara. I den ordningen.


Vi stannade inte länge, utan åkte hem på Torsdagen, så tyvärr hann jag varken träffa Rodi eller Ismail.
Hem kom vi i alla fall på Torsdagen. Då släpptes jag av hemma hos Sanna på vägen och sov hos honom istället. Dagen efter for vi lite oplanerat till Timmersdala för att rollspela med Dennis, Sean och Jennifer.


Det var mysigt och vädret var fint. Blev hemkörd runt lunch nästa dag, borstade håret och åkte vidare hem till min kusin för att äta påskmiddag. Gott, gott.


Mia, söta Alma, mormor, mamma och jag på bilderna.
Nu är jag lite trött. Har inte sovit i min egen säng på ett tag. Hade roligt för en stund sedan och gick igenom en bunt gamla nagellack jag fått av Sibel. De flesta verkar användbara men de som inte var funktionella i sig själva blandade jag ihop till mitt eget franken nagellack. Ska bli spännande att testa. Mitt första hopkok. Får meditera över vad jag ska ge den för namn.
Får väl visa upp min påskmanikyr innan jag går och lägger mig också. Kycklingar!

15 April 2011 Påsklov.

Kategori: Allmänt

Soundtrack: Hoffmaestro - Highway Man

Så nu är påsklovet äntligen här. Mycket att göra. Jag har i alla fall postat mina arbetsprov och ansökningen till högskolan idag. Nu blir det bara till att hålla tummarna för att jag kommer in, annars har jag faktiskt ingen aning om vad jag ska göra. Back up plans aren't my thing apparently.
Provet i kultur och idehistoria gick nog bra det med, skönt att ha det gjort. Sanna är här hos mig nu och vi kollar på Stargate Atlantis. Var inne i stan tidigare och lånade en hel kasse böcker om Luther, så imorgon sätter vi igång och arbetar på min historierapport. På kvällen blir det bio med alla vännerna (yay), ska se sucker punch.
På Söndag blir det nog mer histoie arbete. Jobb från Måndag kväll till Tisdag morgon, sedan på dagen åker jag med familjen till Stockholm. Kommer hem på Torsdagen och efter det är planeringen lite mer lös. Ska i alla fall försöka få in tid till att ta bilder för bild och form projektet, och börja med det grafiska illustrations slutarbetet.

10 April 2010 Helg med vänner.

Kategori: Allmänt

Soundtrack: Your Favorite Martian - Zombie Love Song

Kom rätt nyss hem från en super mysig helg med vännerna (minus Sanna, Emma och Fabian som tyvärr alla var i Göteborg ;_;). Vi var hemma hos Jennifer och hade det trevligt. Spelade soul calibur och little big planet, kollade på film, snackade, var ute och gick, fixade rollspelspapper och tog det lugnt. Jag tecknade även av Sean, Jennifer och Pontus till mina arbetsprover och Jennifer sminkade mig och Dennis till ett skolprojekt. Himla synd att helgen tar slut så snabbt.
Här följer i alla fall några bilder!Inte helt fel alltså. Finns några fler bilder på facebook om någon är intresserad.
Blev rätt nöjd med modell teckningarna jag gjorde på Pontus och Jennifer i alla fall. Så det känns skönt att ha det gjort. Nu är det bara serien och karikatyren kvar. Det blir till att jobba ordentligt efter skolan de kommande dagarna. Vore bra att inte vara ute i precis sista sekunden.
Aja. Här får ni en ego-bild på mig.

7 April 2011 Arbetsprover.

Kategori: Allmänt

Soundtrack: I Don't Want To Set The World On Fire - The Ink Spots

Har tecknat en del idag. Skönt. Nu har jag en någolunda bra skiss till serie delen av arbetsprovet, har skiss till karikatyren också, och nu på Lördag så ska jag passa på att teckna av mina vänner så mycket som möjligt till modell delen. Blir bara till att färdigställa också.
Imorgon blir det utvecklingssamtal i alla fall och redovisning i grafisk illustration. På måndag är det prov i natur och på fredag är det något slags prov/förhör i kultur och idehistorian. Har snackat lite med historieläraren också och planerar att försöka skriva på rapporten i början av påsklovet. Får ta in så mycket hjälp jag kan men ärligt talat känns det mörkt... Fast skam den som ger sig antar jag.
Det är mycket att hålla i huvudet nu. Planer och saker man inte får glömma. Ansiktmålning, jobb, ekonomi, skola. Men det ska nog lösa sig. Har många roliga saker som håller glöden uppe, som vänner och bilder. Synd bara att man inte hinner spela lite mer tv-spel.

2 April 2011 Shopping.

Kategori: Bilder

Soundtrack: The Astroids Galaxy Tour - The Golden Age

Det är shoppinghelg inne i Skövde och mamma var ledig så vi for dit. Snackade lite om att det skulle vara jobbigt med allt folk men jag glömmer visst att Skövde inte är så stort. Mycket folk här är fortfarande inte så mycket folk. Blir dock lite sugen på att vandra runt i Stockholm igen... Aja. Hittade inte så mycket. Ett par gympa skor som jag har haft ögonen på länge och ett spontanköp på Lindex som jag tänkte kanske kunde användas till foton i framtiden. Sara hittade lite mer och mamma utnyttjade bra erbjudanden.

Här hemma har jag drällt runt, suttit vid datorn och försökt teckna lite. Slutade med det här. I don't even...