SeaSunny

Silly shenanigans continuously conducted while waiting for forever.

15 April 2011 Påsklov.

Kategori: Allmänt

Soundtrack: Hoffmaestro - Highway Man

Så nu är påsklovet äntligen här. Mycket att göra. Jag har i alla fall postat mina arbetsprov och ansökningen till högskolan idag. Nu blir det bara till att hålla tummarna för att jag kommer in, annars har jag faktiskt ingen aning om vad jag ska göra. Back up plans aren't my thing apparently.
Provet i kultur och idehistoria gick nog bra det med, skönt att ha det gjort. Sanna är här hos mig nu och vi kollar på Stargate Atlantis. Var inne i stan tidigare och lånade en hel kasse böcker om Luther, så imorgon sätter vi igång och arbetar på min historierapport. På kvällen blir det bio med alla vännerna (yay), ska se sucker punch.
På Söndag blir det nog mer histoie arbete. Jobb från Måndag kväll till Tisdag morgon, sedan på dagen åker jag med familjen till Stockholm. Kommer hem på Torsdagen och efter det är planeringen lite mer lös. Ska i alla fall försöka få in tid till att ta bilder för bild och form projektet, och börja med det grafiska illustrations slutarbetet.

Kommentarer

  • Gun Bengtsson säger:

    Mina gammaldags fördomar om dagens skola fick en rejäl stöt mot ett modernare förhållningssätt då jag läste att ni nu sitter och pluggar om Luther. Om denne märklige man finns mycket forskat och skrivet. Har för mej att skådespelaren Per Ragnar har åkt runt i landet och berättat om Luther. Tar gärna del av resultatet framöver

    2011-04-17 | 20:13:07

Kommentera inlägget här: