SeaSunny

Silly shenanigans continuously conducted while waiting for forever.

29 April 2011 Vår.

Kategori: Allmänt

Soundtrack: Slagsmålsklubben - Sponsored By Destiny

Idag är jag glad. Så härligt att våren verkligen är här. Älskar solen och att man kan skippa tunga jackor till fördel för söta vårkläder. Till och med en innesittare som jag vill bara gå ut när det är så fint som det varit idag.
Dreamscape böckerna dök upp idag också. De blev bra, lyckligtvis. Nu ska de bara signeras av Fabian också och sedan kan vi börja dela ut dem till alla som köpt.

Fick tillbaka kultur och ide historie provet idag. Alla rätt på bilddelen och ett halvt poäng från alla rätt på den skriftliga delen, känns inte helt fel må jag säga. Annars är jag rätt spänd över var historieläraren tycker om min rapport om Luther. Förresten moster, det var så att vi själva fick välja ämne att skriva om, inte så att skolan sade åt oss att läsa om Luther.

Efter skolan åkte jag till Balthazar inne i Skövde. Ska måla på deras golv. Höll på i fyra och en halv timme och nu är grunden klar. Var riktigt kul. Det är något medativt över att sitta och måla så. Nästa gång jag åkter dit tar jag med kameran. Fast det blir nog inte förrän näst-nästa vecka.
Snart är det ju min födelsedag och jag kommer att ha fullt upp med det. Årets önskelista är rätt kort. Pengar, PS3 spel och nagellack. That's it.
Over and out.

Kommentarer

  • Moster G säger:

    Gratulerar till goda resultat! Ska bli spännande att vid tillfälle få ta del av både det ena och det andra!

    Jyttes tal både i Åsensbruk och i Trollhättan gick bra frånsett störningar från Svenskarnas Parti. Bedrövligt!

    2011-05-02 | 10:46:20

Kommentera inlägget här: