SeaSunny

Silly shenanigans continuously conducted while waiting for forever.

18 Augusti 2011 Lite tid.

Kategori: Allmänt

Soundtrack: The Perishers - Trouble Sleeping

Skriver snabbt för jag har en massa annat att göra egentligen. Har jobbat och städat på en skola i Skövde den senaste veckan. Det är jobbigt och slitigt men för det mesta är det okej. Kollegorna är förhållandevis trevliga och det gör väldigt mycket.
Kollade ner på mina naglar idag på vägen till jobbet och de såg upp på mig och undrade gråtande varför jag torterar dem. Har fått klippa dem korta och lack flagar på sekunden när de utsätts för de rengöringsmedel vi använder. Sa i alla fall åt dem att hålla käft och att det var jobbandet som såg till att de hade något fint att ta på sig. Då blev de tysta och jag fick lite dåligt samvete och såg till att vara extra noga med handskar när jag arbetade... Nej, mina naglar pratar faktiskt inte. Men om de gjorde det så tänker jag mig att det är ungefär så vi skulle komunicera.
Har också börjat spela red dead redemtion. It's awesome.
'
För övrigt har jag försökt göra mig klar för flytten på Lördag. Har inte packat klart och det känns lite stressande... Men det löser sig säkert på något sätt. Träffade i alla fall Jennifer för en fika igår och fick en kopp med fat och två nagellack av henne som hejdå present. Idag var jag hemma hos Fabian med Emma, Sam och Sean för en sista filmkväll också. Mysigt!
Jag och Sam har bytt smycken som en liten present emellan oss och jag fick ett väldigt fint kors i silver av Sean. Får visa er bilder när jag har mer tid...
Hade inte förväntat mig att folk faktiskt skulle ge min paket. Jag blir nästan lite rörd. Önskar att jag hade något bra jag kunde ge till var och en, men jag har varken tid eller pengar att fixa det. Inte vet jag om ni alla läser min blogg, men om ni gör det så vill jag bara tacka. För presenterna och för alla roliga saker vi gjort tillsammans. Jag har haft det så bra.
Inte måste det ta slut bara för att jag flyttar såklart. Det känns onekligen som slutet på en era, men jag kommer att komma tillbaka och hälsa på. Ni blir inte av med mig så lätt!

Kommentarer

 • Moster G säger:

  Dessutom får Du väl räkna med att en och annan Tidaholmsbo eller Skövdedito kan dyka upp i Gävle. Det finns ju tåg och andra fortskaffningsmedel.

  Dessutom är vi några som önskar tillgång till Din nya adress. Snigelposten finns fortfarande att tillgå!

  2011-08-19 | 08:52:24
 • Kathi säger:

  STORT Lycka Till i Gävle Laila!

  Kram, vi ses!

  2011-08-19 | 11:06:47
 • Sam säger:

  It's all gonna be awesome! So many hugs<3

  2011-08-19 | 14:50:51
  Bloggadress: http://slisshh.blogg.se/
 • Den lilla skåningen säger:

  Vi kommer saknade dig jätte mycket!!

  Och du måste ju komma hit igen förr eller senare xD du måste komma och hämta din abojin/paprika och andra saker skalare :P

  2011-08-20 | 22:43:38
 • Den lilla skåningen säger:

  Du måste komma hem förr eller senare xD och hämta din abojin/papika skalare xD

  Vi saknar dig redan jätte mycket T_T

  2011-08-20 | 22:45:32

Kommentera inlägget här: