SeaSunny

Silly shenanigans continuously conducted while waiting for forever.

22 Augusti 2011 Framme.

Kategori: Allmänt

Soundtrack: Ian Brown - Set My Baby Free

Nu sitter jag i mitt rum i Gävle. Mitt egna rum. Kom hit i förrgår runt halv ett tillsammans med Boye och mamma. De åkte rätt snabbt och sedan dess har jag varit för mig själv för det mesta. Har märkt att det är en del saker jag inte kan göra själv. Som tex sätta på sängöverdraget. Jag är inte stark nog att lyfta hela sängen själv, och även om jag vore det så skulle jag behöva ett extra par armar för att dra på tyget. Bah.
Det är en bunt saker här som inte riktigt fungerar. Jag ska ringa upp vaktmästaren idag och be henne komma hit och titta.
Annars får man väl säga att igår var den första riktiga dagen i Gävle. Gick ut och letade efter centrum. Efter att ha gått igenom vad som verkade som ett oändligt område av fina villor hittade jag tillslut dit. Vandrade runt och köpte saker jag behövde. Hade en lista. Hittade en mysig bakluckeloppis i ett parkeringshus som tydligen är där varje Söndag, om jag fattade saken rätt, och köpte ett nattduksbord bla.
Efter det kände jag mig lite mindre överväldigad av allt som skulle göra och skaffas och jag träffade två främmligar på vägen hem som hjälpte mig bära och som stannade ett tag för att snacka men inte ville ha te. På kvällen hade jag ett långt videosamtal med Sam och Sean på Skype och gjorde lite varma mackor till kvällsmat. Det var mysigt.
'
Hm... Gävle är fint, kan jag ju berätta. Tog inte med kameran när jag gick ut igår (vilket var tur eftersom jag fick så mycket att bära) men det går vatten genom staden och det är fina hus överallt. Får ta och fota någon gång. Inte idag kanske, vädret är rätt grått. Har i alla fall tagit en bild på rummet för att visa. Försökte redigera lite i photoshop men gav upp. Har en ny verision nu och den ser helt annorlunda ut. Jobbigt! Hittar inte alls de verktyg jag brukade använda.
'
'
'
Rummet ser fortfarande inte helt hemma ut. Behöver få upp något på väggarna tror jag, och kanske gardiner. Men det får väl bli innom sinnom tid. Får prioritera nu i början. Nu tex tänker jag faktiskt gå och fixa mig lite frukost i det gemensamma köket. Har varit uppe ett litet tag. Av någon anledning har jag vaknat tidigt idag och igår, innan jag ställt väckarklockan på ringning till och med...

Kommentarer

 • Sam säger:

  Blurgh. Det ser fint ut!

  Jag börjar om en timme ._. kinda nervous...

  2011-08-22 | 11:06:45
  Bloggadress: http://slisshh.blogg.se/
 • Moster G säger:

  Så trevligt att påtagligt se hur Din nya miljö ser ut. Du har redan skaffat Dej ett intryck av staden Gävle. Spännande! Hur långt borta har Du föreläsningsalar och liknande?

  2011-08-22 | 16:11:43
 • Sara säger:

  Älskar duschdraperiet,det är så gulligt....

  2011-08-22 | 17:42:23
 • Kathi säger:

  Kul att installera sig på nytt ställe va? Lycka till med allt! Kram

  2011-08-23 | 09:22:37

Kommentera inlägget här: