SeaSunny

Silly shenanigans continuously conducted while waiting for forever.

26 Augusti 2011 Suddenly.

Kategori: Allmänt

Soundtrack: Passion Pit - Sleepyhead

Konstigt hur man pendlar ifrån att knappt ha någon ork ena dagen till att vara full av energi den nästa.
Än så länge idag har jag fyllt i lite försäkringspapper, fixat en ordentlig frukost med ägg och te och lagat kläder med mitt söta lilla sykitt. Fick det i julklapp för något år sedan tror jag (var det av dig jag fick det, moster G?). Visste inte då hur mycket användning jag skulle få av det. Nu är det en av sakerna jag alltid tar med mig i min väska. Har lagat tröjor, väskor och underkläder, lite oväntat sådär, när de går sönder.
Nu vet jag inte riktigt vad jag ska ta mig för. Pappa ringde mig igår och sa att han kanske kommer och hälsar på. Med tanke på det vill jag inte trava iväg till mataffären. Den ligger långt bort och om han faktiskt dyker upp idag så vore det ju väldigt smidigt om han kunde köra mig. Måste köpa lite saker dock. Inte så mycket mat faktiskt.
När jag kom hit trodde jag att det skulle bli svårt att se till att jag åt saker. Jag är som bekant rätt lat. Men hittills har det gått bra. Har tre, fyra rätter jag vet att jag kan slänga ihop på inte alldeles för lång tid med tanke på vad jag har i mina små skåp, och soppa i kylen som jag kan värma när som helst. Smörgåsgrillen jag fick av Sara har också kommit till stor nytta när jag ska äta kvällsmat.
Nä, jag kanske skulle ta mig an och städa i det gemensamma köket, om det inte är någon som står och lagar mat där nu. Det är verkligen smutsigt där, med döda flugor överallt. Får leta upp min ipod i så fall. Jag kan helt enkelt inte städa utan musik. Lite tråkigt är det, för musiken på min ipod är rätt utdaterad. Har lyssnat på alla låtar så många gånger att jag tröttnar på dem... Måste ta reda på var närmaste postlåda är också.
Aja. Jag ska nog kunna sysselsätta mig.

Kommentarer

 • Moster G säger:

  Förutom den trevliga rapporten från Dej fick vi just veta att Johan köpt sig en annan bil istället för den som skadades i olyckan. Samma märke som förut, men en lite annan modell.

  Hälsa Pappa!

  2011-08-26 | 15:37:29
 • Sam säger:

  Sounds awesome!

  2011-08-26 | 17:39:03
  Bloggadress: http://slisshh.blogg.se/

Kommentera inlägget här: