SeaSunny

Silly shenanigans continuously conducted while waiting for forever.

30 Augusti 2011 Rullar igång.

Kategori: Allmänt

Soundtrack: Daughter - Landfill
Nu har jag en plats med eget ljusbord i skolan. Trevligt. Hade formlära idag och igår. Vi satte igång direkt med att stafett-teckna serier och få info. Klassen verkar trevlig, har inte fått någon större kontakt med någon än så länge men vi har ju precis börjat också.
Annars är det mycket att hålla koll på runt omkring skolan. Som tex att handla, betala räkningar och ha städansvaret i det gemensamma köket. Tror jag har koll på allt jag ska göra men vi får se. Imorgon ska jag försöka mig på att åka buss istället för att gå till affären. Det vore smidigt att slippa vandra så mycket som jag gjort hitills.
Hm... Annars så är det rätt lugnt. Pappa har varit här. Åkte med honom till IKEA lite snabbt och införskaffade en bokhylla. Har packat upp lite mer också, fast jag behöver nått att ha konstmaterial i, har inte kunnat plocka upp det än. Tyvärr åkte tydligen min mobil med pappa tillbaka till Stockholm. Jobbigt!
Har varit i kyrkan här också. Den verkar väldigt fin och bra och jag tänker försöka komma igång att gå regelbundet. Hade lite funderat på att gå dit igen redan imorgon men det kanske får vänta.
Har tecknat en del också. Ikväll ska jag väl inte göra så mycket. Andas ut lite. Duscha, gå ut med sopboxarna i köket... Känner mig rätt trött.

Kommentarer

  • Moster G säger:

    Det finns tillfällen när en gammaldags moster uppskattar den moderna tekniken. Det var SÅ trevligt att läsa Din rapport när vi alldeles nyss kom hem efter några dagar i Östergötland.

    2011-09-01 | 19:04:22

Kommentera inlägget här: