SeaSunny

Silly shenanigans continuously conducted while waiting for forever.

8 Augusti 2011 Flyttbestyr.

Kategori: Bilder

Soundtrack: Pendulum - Witchcraft
'
Har inte fått så mycket gjort på sista tiden, innan idag. Har haft trevligt dock. Kollade på film med Sam och Sean i några dagar och varit allmänt seg och onyttig.
Idag däremot har jag varit mer produktiv och pigg. Plockade ner kökssaker i lådor tillsammans med mamma (så mycket saker, vet inte om jag kommer få plats med allt i Gävle med tanke på att jag inte har eget kök). Sedan gick vi ner i tvättstugan. Vi tvättade, hängde upp tvätt, drog i lakan, manglade och vek saker i prydliga högar. Tids nog kommer tvätt nog att bli en långtråkig affär men idag tyckte jag att det var kul. Kändes som att det bara fattades ett huckle och femtio barn, sedan kunde man kalla sig husfru.
'
'
Mangeln var extra kul. Tvättmaskinerna känns inte alls lika vänliga. Det låter och skakar så mycket att det blir lite obehagligt. Torkrummet är supermysigt i alla fall. Varmt och torrt och så luktar det gott. Kom ihåg att jag gillade det när jag var liten också.
Sedan så plockade vi ur gaderoben. Lite jobbigare eftersom att man måste tänka på att jag behöver ha kläder fram tills jag flyttar.
När vi inte jobbade har jag spelat dragon age 2 och assassins creed 2 samt ätit. Har haft en såndär hunger-dag när man bara vill äta hela tiden. Just nu sitter jag och är sugen på sjömansbiff igen, synd att det är slut.
'
Har beställt en dator nu också. Det var inte det lättaste kan jag säga. Som tur är har jag några kunniga släktningar/vänner att be om råd. Man skulle kunna tycka att de borde göra det så lätt som möjligt att komma fram till vilken dator som passar bäst men nej... Jag höll på att bli helt galen ett tag mitt i allt krångel. Hoppas det blev bra i slutändan. Jag vill bara spela spel, vad vet jag om graffikkort osv. Caveman Laila does not approve.
'
'
Nu ska jag väl snart gå och lägga mig. Imorgon ska jag åka med mamma in till gengåvan och försöka uträtta lite telefonärenden!

Kommentarer

 • Sam säger:

  Hahah, snyggaste bilderna!

  And also, femtio barn.. o_O

  2011-08-09 | 15:12:00
  Bloggadress: http://slisshh.blogg.se/
 • Läskiga mamman säger:

  Man behöver inte skaffa femtio barn, det räcker med ett. Minns när Emma med strålande leende berättade att " jag är smutsigast på hela fritids idag mamma".

  2011-08-09 | 21:16:31
 • Kathi säger:

  Snart är det dax för flytt...! Känns spännande förstår jag

  2011-08-10 | 11:06:25

Kommentera inlägget här: