SeaSunny

Silly shenanigans continuously conducted while waiting for forever.

24 December 2011 Julafton.

Kategori: Allmänt

Soundtrack: Margot & The Nuclear So & So's - Vampires In Blue Dresses

God jul allihop. Jag befinner mig hemma i Skövde igen. Kom hit den 22a och möttes av tre fina vänner + familj på stationen. Sånt blir man glad av.
Igår köpte mamma och sara skor, vi slog in paket och jag och mamma pyntade. Granen blev riktigt fin, fast det tycker jag varje år. Tyvärr luktar den i princip inget alls.

Dagen idag spenderades i vanlig ordning hos min moster i Tibro. Först hälsade dock jag och mamma på mormor på äldreboendet. Hon blev nog glad för min julklapp, en kudde jag sytt, fast hon verkade väldigt trött och ängslig.
När vi kom till min moster blev det i alla fall julbord. Så gott! Ägghalvor, gravad lax, god sill, rom, köttbullar, potatis, prinskorv, janssons, julskinka och julmust! Man vill bara äta och äta tills man inte kan gå längre... Åh, det vattnas i munnen. Fast jag är fortfarande mätt.
Måste typ ta reda på hur min moster gör sina köttbullar också. De är verkligen helt annorlunda från hur mina brukar bli. Inte för att min köttbullar är fy skam, men ändå, hon måste ha något hemligt knep eller nått för att få sina så goda.
Efter maten kollade några få av oss på kalle anka, så småningom efter det blev det fika och runt 6 kom tomten. Lilla Alma var helt orädd. Hon visade in tomten, hjälpte till att dela ut paket och visade sedan raskt ut honom igen.
För er som är nyfikna kan jag meddela att jag fick en del presentkort (coop, åhlens, bio och kapphal), pengar, en supermysig filt, lakan, nagellack, något slags speciellt shampoo och lite annat smått och gått, typ godis.
Innan idag har jag fått lite tidiga julklappar också, första säsongen av supernatural på dvd av Sam och en kniv av Sean.
Efter julklappsutdelningen blev det julgröt och julrim och vi åkte hem någon gång efter nio. Blev inte av att vi gick till någon midnattsmässa i år.

Allt som allt har det varit en väldigt trevlig jul, trots att all snö töade bort. Imorgon bär det av till Tibro igen för att äta lutfisk. Underbar, underbar lutfisk som det känns som att man väntat på hur länge som helst.
På måndag planerar jag att ta mig in till stan. Ska äntligen skaffa mig ett 3DS! Får se om man orkar kolla runt mer, har en del annat att kolla upp, bla skor, även om det känns jobbigt att leta efter.

Bilder, ja. Bilder kommer senare. Hoppas jag. Sitter på Saras bärbara dator nu och jag orkar inte fippla fram kameran nu.
Hoppas ni alla har haft er en bra jul med god mat och gott sällskap.

16 December 2011 Rätt månad.

Kategori: Allmänt

Soundtrack: Margot & The Nuclear So & So's - Skeleton Key

Kan berätta att tentan dök upp efter ett tag. Har inte fått tillbaka något resultat än men jag tror att det gick bra.
Jag jobbar på. Har nästan skissat klart 3 utav 7 seriesidor till serieuppgiften. Blir till att ta med allt till Skövde och jobba där också om jag ska hinna bli klar med allt.
Känns som det är mycket att göra just nu och tiden går snabbt. Ska bli kul att åka hem i alla fall. Var ju ett bra tag sedan man var där och träffade alla. Den efterlängtade julen är ju inte långt bort heller. På gott och ont, måste försöka hinna klart med julklapparna...
'
Vad har jag annars haft för mig på sista tiden då? Hm. Som sagt, suttit i bunkern och försökt teckna. Dessutom har jag umgåtts en hel del med Robin, Jonas och Markus. Vi spelade bla ut heavy rain. Tredje gången gillt för mig. Det är verkligen ett intressant spel. Trots hål i historien och stundvis uncanny valley-ness så känner jag mig alltid involverad i vad som händer. Lider tillsammans med Ethan, undersöker med Jayden, steker omelett med Shelby och lägger om sår som Madison.
'
'
Har också kollat på en lägenhet på Sätra som tyvärr gick till någon annan. Har i alla fall ställt mig i kö till två andra lägenheter. Det är väl bara att fortsätta leta tänker jag. Hoppas bara att de inte vill att man ska komma och se på någon lägenhet när jag är i Skövde... Vet inte var som kommer att hända med min krukväxt Ziodberg när jag är borta också. Får försöka lista ut något sätt att hålla den vid liv.
'
Nej nu ska jag dra till bunkern och se om man inte kan få lite mer jobb gjort! Här förresten, ha en gämförelse på hur jag tecknade för tre år sedan mot hur jag tecknar nu. Samma karaktär, olika tider. Jag tror jag har blivit lite bättre.
'

9 December 2011 Snarkande hemtentor.

Kategori: Allmänt

Soundtrack: Ceasars - Jerk It Out

Klev upp vid nio idag eftersom det var meningen att vi skulle ha hemtenta. Dock har ingen hemtenta dykt upp än och det verkar som att vår lärare glömt bort att vi finns. I sådana situationer kan man bara sätta på hög musik och brodera tomtar!
Lite irriterande är det. Jag gillar inte att sitta och vänta. Blir väl som när jag satt och väntade och pappa en hel dag, tentan dyker upp tio på kvällen och sedan får den ligga och sova på mitt golv. Eller?
'
'
Annars har jag varit rätt produktiv de senaste dagarna. Jobbar på julklappar och serieuppgiften. Hade jag inte haft tentan så hade jag nog gått till bunkern. Eller möjligtvis stan. Behöver handla lite. Får väl vänta ett tag till innan jag vågar lämna datorn bara.
Klockan tre ska jag i alla fall kolla på en lägenhet uppe på sätra. Spännande. Hade hört att det skulle bli storm här men hittills är det lugnt så det borde vara okej att ge sig ut.
Det har äntligen snöat här i alla fall. Blir mycket finare med snö överallt. Definitiv mer juligt.

3 December 2011 Lördag.

Kategori: Allmänt

Soundtrack: The Guggenheim Grotto - Her Beutiful Ideas

Nu är December här! Har tänt första ljuset i adventsljusstaken och öppnat tre luckor i chokladkalendern. Ingen snö i sikt än så länge men kallt är det. Måste skaffa mig en varmare mössa innan mina öron trillar av.
Sedan sist har jag bla ätit mig proppmätt på bakpotatis, varit på handledning för serieuppgiften (det gick bra, jag tror Höjer gillade min historia), börjat jobba på julklappar och spelat tv-spel med trevliga personer från klassen. Eller programmet. Jag vet inte. Säger man fortfarande att man går i samma klass på högskolan?
'
Snart tänker jag sätta mig och sy igen. Pappa har sagt att han skulle komma hit idag så vi får väl se när han dyker upp. Skulle behöva ta mig till stan och handla lite.
'
För övrigt har jag spelat en hel del mass effect 2 på senaste tiden. Det är verkligen typiskt. Har två nya spel och så blir jag sugen på att spela ett som jag haft länge. Aja. Plockar väl upp dem efter jag spelat igenom mass effect igen. Måste ju bara undersöka alla planeter först.
'
'
'
Simeon Sheppard. Har räddar universum varken det vill bli räddat eller inte. Nu såhär i efterhand gjorde det inget att hans ärr från ettan försvann eftersom att han fick en hel hop nya som dessutom glöder i mörkret. Det kan man kalla en uppgradering.
'
Imorgon bär det av till kyrkan som vanligt. Förra Söndagen var det nästan fullt med folk! Får se hur många som dyker upp andra advent. Tänker i alla fall gå till gamla Gävle efter det. Lär vara någon slags liten julmarknad/runtvisning i de gamla husen.