SeaSunny

Silly shenanigans continuously conducted while waiting for forever.

16 December 2011 Rätt månad.

Kategori: Allmänt

Soundtrack: Margot & The Nuclear So & So's - Skeleton Key

Kan berätta att tentan dök upp efter ett tag. Har inte fått tillbaka något resultat än men jag tror att det gick bra.
Jag jobbar på. Har nästan skissat klart 3 utav 7 seriesidor till serieuppgiften. Blir till att ta med allt till Skövde och jobba där också om jag ska hinna bli klar med allt.
Känns som det är mycket att göra just nu och tiden går snabbt. Ska bli kul att åka hem i alla fall. Var ju ett bra tag sedan man var där och träffade alla. Den efterlängtade julen är ju inte långt bort heller. På gott och ont, måste försöka hinna klart med julklapparna...
'
Vad har jag annars haft för mig på sista tiden då? Hm. Som sagt, suttit i bunkern och försökt teckna. Dessutom har jag umgåtts en hel del med Robin, Jonas och Markus. Vi spelade bla ut heavy rain. Tredje gången gillt för mig. Det är verkligen ett intressant spel. Trots hål i historien och stundvis uncanny valley-ness så känner jag mig alltid involverad i vad som händer. Lider tillsammans med Ethan, undersöker med Jayden, steker omelett med Shelby och lägger om sår som Madison.
'
'
Har också kollat på en lägenhet på Sätra som tyvärr gick till någon annan. Har i alla fall ställt mig i kö till två andra lägenheter. Det är väl bara att fortsätta leta tänker jag. Hoppas bara att de inte vill att man ska komma och se på någon lägenhet när jag är i Skövde... Vet inte var som kommer att hända med min krukväxt Ziodberg när jag är borta också. Får försöka lista ut något sätt att hålla den vid liv.
'
Nej nu ska jag dra till bunkern och se om man inte kan få lite mer jobb gjort! Här förresten, ha en gämförelse på hur jag tecknade för tre år sedan mot hur jag tecknar nu. Samma karaktär, olika tider. Jag tror jag har blivit lite bättre.
'

Kommentarer

 • Samuel säger:

  "Steker omelett med Shelby" Hahah, good times!

  2011-12-17 | 10:45:17
  Bloggadress: http://slisshh.blogg.se/
 • Moster G säger:

  Jo, jag förstår nog också att Du verkligen gör framsteg i arbetet med att teckna. Det lönar sig alltid att jobba och fördjupa sina kunskaper.

  Tusen tack för oerhört fin julhälsning som gladde oss mycket här i Vargön.

  2011-12-19 | 17:47:25

Kommentera inlägget här: