SeaSunny

Silly shenanigans continuously conducted while waiting for forever.

3 December 2011 Lördag.

Kategori: Allmänt

Soundtrack: The Guggenheim Grotto - Her Beutiful Ideas

Nu är December här! Har tänt första ljuset i adventsljusstaken och öppnat tre luckor i chokladkalendern. Ingen snö i sikt än så länge men kallt är det. Måste skaffa mig en varmare mössa innan mina öron trillar av.
Sedan sist har jag bla ätit mig proppmätt på bakpotatis, varit på handledning för serieuppgiften (det gick bra, jag tror Höjer gillade min historia), börjat jobba på julklappar och spelat tv-spel med trevliga personer från klassen. Eller programmet. Jag vet inte. Säger man fortfarande att man går i samma klass på högskolan?
'
Snart tänker jag sätta mig och sy igen. Pappa har sagt att han skulle komma hit idag så vi får väl se när han dyker upp. Skulle behöva ta mig till stan och handla lite.
'
För övrigt har jag spelat en hel del mass effect 2 på senaste tiden. Det är verkligen typiskt. Har två nya spel och så blir jag sugen på att spela ett som jag haft länge. Aja. Plockar väl upp dem efter jag spelat igenom mass effect igen. Måste ju bara undersöka alla planeter först.
'
'
'
Simeon Sheppard. Har räddar universum varken det vill bli räddat eller inte. Nu såhär i efterhand gjorde det inget att hans ärr från ettan försvann eftersom att han fick en hel hop nya som dessutom glöder i mörkret. Det kan man kalla en uppgradering.
'
Imorgon bär det av till kyrkan som vanligt. Förra Söndagen var det nästan fullt med folk! Får se hur många som dyker upp andra advent. Tänker i alla fall gå till gamla Gävle efter det. Lär vara någon slags liten julmarknad/runtvisning i de gamla husen.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: