SeaSunny

Silly shenanigans continuously conducted while waiting for forever.

9 December 2011 Snarkande hemtentor.

Kategori: Allmänt

Soundtrack: Ceasars - Jerk It Out

Klev upp vid nio idag eftersom det var meningen att vi skulle ha hemtenta. Dock har ingen hemtenta dykt upp än och det verkar som att vår lärare glömt bort att vi finns. I sådana situationer kan man bara sätta på hög musik och brodera tomtar!
Lite irriterande är det. Jag gillar inte att sitta och vänta. Blir väl som när jag satt och väntade och pappa en hel dag, tentan dyker upp tio på kvällen och sedan får den ligga och sova på mitt golv. Eller?
'
'
Annars har jag varit rätt produktiv de senaste dagarna. Jobbar på julklappar och serieuppgiften. Hade jag inte haft tentan så hade jag nog gått till bunkern. Eller möjligtvis stan. Behöver handla lite. Får väl vänta ett tag till innan jag vågar lämna datorn bara.
Klockan tre ska jag i alla fall kolla på en lägenhet uppe på sätra. Spännande. Hade hört att det skulle bli storm här men hittills är det lugnt så det borde vara okej att ge sig ut.
Det har äntligen snöat här i alla fall. Blir mycket finare med snö överallt. Definitiv mer juligt.

Kommentarer

  • Moster G säger:

    Oj, vilken disträ lärare! Kom tentan sedan? Här i Väst-Sverige översvämningar på vissa håll - vi är tacksamma att nederbörden inte kommit som snö, men gratulerar Gävle till förhöjd stämningsläge.

    Och lägenheten - mycket nytt att berätta!

    Kram!

    2011-12-10 | 18:27:05

Kommentera inlägget här: