SeaSunny

Silly shenanigans continuously conducted while waiting for forever.

23 Februari 2011 Konvent mm.

Kategori: Allmänt

Soundtrack: RJD2 - Ghostwriter

Man glömmer nästan bort att skriva blogg när man har så mycket för sig. Fredag, Lördag och Söndag spenderades på ett spelkonvent inne i Sköve. Där spelade vi olika spel, såg på folk som spelade och hade det allmänt trevligt. Helt klart lyckat.
Jobbade på Måndagen och åkte till gymmet och tränade tillsammans med Sanna på Tisdagen. Idag var det som vanligt rollspel hemma hos Sean efter skolan. Star Wars den här gången, skit kul. Verkar som att jag äntligen kan teckna igen. Min karaktär Liam'ni inspirerade mig antar jag. Så nu sitter jag och kladdar i datorn.

Idag var det utbildningsmässa i skolan. Tur det, för jag försov mig faktiskt, missade i alla fall inga lektioner. Rätt mycket på gång annars. Projektarbetet ska in snart. Riktigt snart.
På tal om projektarbetet! Jag kan nu meddela att vi planerar att trycka konst boken som jag och fyra andra esteter har jobbat med. Boken, Dreamscape, kommer att vara på runt 30 sidor med bilder gjorda av oss på tema drömmar och mörker och den kommer att kosta 250kr. Någon som vill beställa? Eftersom att vi är fattiga ungdomar måste vi ta in betalningar innan vi skickar beställningen, bara så ni vet.
Förutom att projektet som sagt snart ska redovisas så ska vi ha en ideredovisning för bild och form projektet som börjar nu. Prov och inlämningar. Just de ja, och ett grafiskt illustrations arbete på tre delar ska vara klart nästa vecka. Puh... Borde väl även börja förbereda arbetsprover till högskolan. Aja. Innan dess måste jag nog städa rummet. Får typ astma av allt damm...

Nu när vi är inne på astma så kan jag passa på att säga att jag tycket att det räcker nu, med kylan alltså. Hatar det! Så kallt varje morgon att man tror att näsan ska trilla av så fort man kliver ut genom dörren. Nog nu, jag vill ha vår.

13 Februari 2011 Star Wars helg.

Kategori: Allmänt

Soundtrack: Metric - Help I'm Alive

Har haft en utomordentligt trevlig helg tillsammans med vännerna. Vi samlades hemma hos Sanna och kollade på de tre första Star Wars filmerna, som jag faktiskt inte hade sett. Har missat allihop. Nu har jag som sagt i alla fall sett de tre första och jag måste säga att jag gillade dem skarpt.
Förutom det så fick vi lära känna Pontus nya kille och äta ute, lite dyrare än planerat, och jag testade på dead space. Spelade en del army of two andra dagen också. Ungefär hälften av folket sov nämligen över. Kul, kul.

Hemma igen nu. Har spelat lite dragon age och lackat ur på min kära syster. Måste erkänna att jag verkligen börjar se fram emot att flytta hemifrån.
Annars är det alla hjärtans dag imorgon. Förbereder mig genom att måla naglarna och rita demoner. Normal stuff.

7 Februari 2011 Lite bilder.

Kategori: Bilder

Soundtrack: Sex Bob-Omb - Garbage Truck

Har haft en del trevligt för mig sedan sist. I fredags tex så fick jag agera modell för Sannas fotografier och blev stylad av Jennifer.
I helgen har jag och Sanna spelat igenom heavy rain igen och fick alla (utom mördaren) dödad. Testade på ac brotherhoods multiplayer, himla kul, och kollade på stargate atlantis. Tränade dessutom på gymmet och lyckades föra över egengjorda masker till army of two 2. Så det var en lyckad helg allt som allt.
I skolan har jag inte gjort så mycket. Friluftsdag imorgon. Jobbet idag gick bra. Var pigg trots att jag sovit runt 3 och en halv timme natten till idag, blev lite hjälpt av en energidryck. 
Har några bilder att dela med mig av dessutom. Estet och c.o. som fantasy fighters och x-men. Och så Thane. För att Thane är awesome *swoons*