SeaSunny

Silly shenanigans continuously conducted while waiting for forever.

23 Februari 2011 Konvent mm.

Kategori: Allmänt

Soundtrack: RJD2 - Ghostwriter

Man glömmer nästan bort att skriva blogg när man har så mycket för sig. Fredag, Lördag och Söndag spenderades på ett spelkonvent inne i Sköve. Där spelade vi olika spel, såg på folk som spelade och hade det allmänt trevligt. Helt klart lyckat.
Jobbade på Måndagen och åkte till gymmet och tränade tillsammans med Sanna på Tisdagen. Idag var det som vanligt rollspel hemma hos Sean efter skolan. Star Wars den här gången, skit kul. Verkar som att jag äntligen kan teckna igen. Min karaktär Liam'ni inspirerade mig antar jag. Så nu sitter jag och kladdar i datorn.

Idag var det utbildningsmässa i skolan. Tur det, för jag försov mig faktiskt, missade i alla fall inga lektioner. Rätt mycket på gång annars. Projektarbetet ska in snart. Riktigt snart.
På tal om projektarbetet! Jag kan nu meddela att vi planerar att trycka konst boken som jag och fyra andra esteter har jobbat med. Boken, Dreamscape, kommer att vara på runt 30 sidor med bilder gjorda av oss på tema drömmar och mörker och den kommer att kosta 250kr. Någon som vill beställa? Eftersom att vi är fattiga ungdomar måste vi ta in betalningar innan vi skickar beställningen, bara så ni vet.
Förutom att projektet som sagt snart ska redovisas så ska vi ha en ideredovisning för bild och form projektet som börjar nu. Prov och inlämningar. Just de ja, och ett grafiskt illustrations arbete på tre delar ska vara klart nästa vecka. Puh... Borde väl även börja förbereda arbetsprover till högskolan. Aja. Innan dess måste jag nog städa rummet. Får typ astma av allt damm...

Nu när vi är inne på astma så kan jag passa på att säga att jag tycket att det räcker nu, med kylan alltså. Hatar det! Så kallt varje morgon att man tror att näsan ska trilla av så fort man kliver ut genom dörren. Nog nu, jag vill ha vår.

Kommentarer

  • Gun Bengtsson säger:

    Middagsmaten väntar på min insats så jag kan bara säga helt kort att vi är intresserade att köpa ert projektarbete. Omdömet får väl komma när jag tagit del av det...!

    2011-02-25 | 12:14:26

Kommentera inlägget här: