SeaSunny

Silly shenanigans continuously conducted while waiting for forever.

26 Januari 2011 Oväntat.

Kategori: Allmänt

Soundtrack: Metric - Sick muse

Burr. Det har varit kallt som sjutton idag men trots det känns det som att man kan börja drömma om våren. Det är först när man blir förvånad av att se en vackert färgad himmel och spridda mål på vägen till och från skolan som man inser hur mörk vintern är. Välkomnar förändringen.
I skolan har vi det som vanligt till största del. Förändringar blir det med nya projekt och i och med att vi nu har fått religion A. Väldigt intressant. Det var länge sedan vi hade ett icke estetisk ämne som man inte behöver kämpa för att hålla sig vaken på. Roligt. Synd bara att vi delar lektionen med en del troll.

Snart ska jag väl bege mig hemifrån. Ska träffa en tränare på gymmet som ska hjälpa mig komma igång med att träna samt ge diverse tips och dylikt. Det ska nog gå bra, får se om man kan övertala sin syster att följa med.
Är på gott humör nu i alla fall. Var lite lack förut på grund utav att jag har ont lite överallt och för att mina hörlurar hemma hade blivit avbrutna. Tänker försöka limma ihop dem. Till min överraskning så hittade jag sedan ett paket på min säng - nya hörlurar, precis likadana!
Vore jag inte en så hårdhjärtad och härdad person hade jag nog gråtit en skvätt. Så oväntat och snällt att man blir helt mållös. Tack mamma.

Ser fram emot helgen. Förhoppningsvis kanske jag kan få lite skolarbete gjort och så kan jag spela på mitt underbara ps3. Mirror's edge närmare bestämt. Vore bra om jag kunde ta en omgång med damsugaren i mitt rum känner jag också, samt besöka gymmet och få ödlorna att äta. De turas om med att matvägra. Man kunde tycka att de skulle inse att de behöver mat för att överleva men vad vet jag...

Har typ inte tagit några bilder på ett tag så ni får en artsy-fartsy gammal nagelbild.

23 Januari 2011 Träning.

Kategori: Allmänt

Soundtrack: Metric - Stadium Love

De flesta är nog på det klara med att jag kanske inte är världens mest vältränade människa. But wait. Det ska ändras på, förhoppningsvis. Ska börja träna inne i Skövde, på feelgood. Får hoppas att det går bra.
Gick dit för första gången igår och var med på ett dansträningspass. Idag har jag skit ont. Vet inte riktigt varför. Det är inte träningsvärk. Snarare känns det som att jag har sträckt alla muskler runt ryggraden. Hugger till så fort jag rör på mig eller ens andas för djupt. Bah.

Sanna var här i helgen. Spelade ut heavy rain med bästa möjliga slut. Yeah!

17 Januari 2011 Sannas födelsedag.

Kategori: Allmänt

Soundtrack: Scissor Sisters - She's My Man

Eller ja, Sannas födelsedag är imorgon. Men hö hö, vem ska hindra mig från att skriva blogg idag? Anyway. En av världens mest awesome personer ever blir 19 år imorgon *kastar konfetti*. Ni borde kolla in hennes blogg, fast hon har säkert redan fler läsare än jag.

Annars har jag varit på ledarläger i helgen och har träningsvärk i hela kroppen efter att ha testat dance central på kinect. Jobbet är igång igen och det blir uppstart på Måndag. Har en del skolarbete på gång också. Får ta en sak i taget helt enkelt.
Annars så väntar jag på ett tillfälle att bujda hit Sanna eller Fabian så att vi kan spela vidare på army of two x3 Rollspel på Torsdag blir det också : D

10 Januari 2011 Sista terminen.

Kategori: Allmänt

Soundtrack: Annie B Sweet - Take On Me

Så började sista terminen idag, med sovmorgon. Skönt. Det var roligt att se alla igen. Estet in my heart.5 Januari 2011 Håglös.

Kategori: Bilder

Soundtrack: Pendulum - Crush

Har inte varit helt på topp idag måste jag säga. (Hade förresten väldigt kul över nyår. Åt mat och kollade på film med vännerna, dansade töntigt och skrattade.) Har haft ont i huvudet och känt mig väldigt låg. Jag har liksom känt mig håglös och rastlös på samma gång. Som om det satt ett litet djur innanför skallbenet och skrapade med klorna.
Vet inte hur mycket det märks dock. Dagar som denna blir jag bara sittande vid datorn och försöker hålla ihop mig. Mamma är inte på det bästa humöret heller. Hon har mycket att göra. Känner mig lite självisk som förväntar mig att hon ska kunna hjälpa när jag inte kan fixa saker för henne.
Har försökt att teckna lite i alla fall. Igår och idag. Får lite av det gjort alltså. Köpte bläck i Skövde för någon dag sedan. Det är härligt. Inte alls som jag tänkt mig, täcker inte riktigt och blir ojämnt. Men det är härligt ändå. Och karmosinrött. 
Har dock inte tecknat på den sista bilden till projektarbetet. Typiskt. Aja, att jobba med bildarbetet är inte fy skam det heller.
Funderar för övrigt lite på att gå till sängs och jobba den här bilden.Ett urklipp från en bild jag gjorde på en rast i skolan. Är nöjd med vissa delar och missnöjd med andra så jag funderar på om man kanske skulle försöka sig på att teckna om den. Träning, träning...

Hittade Zoya Crystal på tradera också och det kunde jag inte lämna. Så nu är förhoppningsvis den skönheten, och några till, på väg hem till mig. Lite vackert lack hjälper faktiskt även en dag som denna. Har planer för morgondagen samt för första skoldagen, får se hur det blir. Har på OPI Meet Me On The Starferry nu (och lite Asun och Black Gold också, men ändå) hur magiskt låter inte det? Starferry... Mmm, blir inspirerad till att rita något nu och det känns inte helt fel. Typiskt bara att man ska gaska upp sig lagom till att dagen tar slut.