SeaSunny

Silly shenanigans continuously conducted while waiting for forever.

28 Juli 2011 Pilot pages.

Kategori: Bilder

Soundtrack: Akira Yamaoka - Witchcraft

Har umgåtts lite med Sam senaste dagarna. Vi var inne i Skövde igår och handlade lite. Köpte en enorm mysig badrock, ett linne, en kjol på seccond hand, ett halsband och lite underkläder. Nu måste jag bara skaffa ett par hörlurar.
Vi spelade klart little big planet 2's story och tog det lugnt. Förutom det har jag ritat.
'
'
Serier. It's been a while. Får passa på när man har tid och är utvilad.
'
'

~

Kategori: Allmänt

Hahaha! The cuteness is overwhelming. Jag saknar supernatural. Tycker de kan få ut nya episoder nu på en gång!

24 Juli 2011 Doodledo.

Kategori: Bilder

Soundtrack: Beats Antique - Egyptic

Jag gillar att teckna~ (Varning för viss nakenhet).
'

23 Juli 2011 Mormor.

Kategori: Allmänt

Soundtrack: Gorillaz - Rhinestone Eyes

Åkte med mamma och Sara för att hälsa på mormor idag. Vi kikade lite på hennes gamla lägenhet och sedan gick vi till henne och åt soppa och våfflor.

Här hemma har jag läst rollspelsböcker, tecknat rollspelsfigurer och skrivit rollspelstexter. Variation är livets krydda.

More late night doodles.

Kategori: Bilder

Soundtrack: Enslaved Odyssey To The West OST - No Death In Love

Elizabeth.

Kategori: Bilder

Soundtrack: Enslaved Odyssey To The West OST - Pyramid

15 Juli 2011 Huvudstad till framtid.

Kategori: Allmänt

Soundtrack: Ween - Ocean Man

Hejsan allihop! Igår kom jag hem igen efter att ha varit i Stockholm tillsammans med Sanna. Vi lånade en lägenhet av en av mammas vänner. Den låg perfekt till, precis brevid tunnelbanan, tio minuter in till city. Vi åt en massa god mat, spenderade i princip alla pengar, gick på museeum och satt hemma och kollade på film och åt ostbågar när det blev sent.
Här följer en hel hög bilder. Tyvärr fattas det en hel del. Jag och Sanna turades nämligen om med att ta med oss vår egen kamera och jag har inte fått hennes än. Så runt hälften av resan saknas, bland annat vårt besök hos Maud. Men, men, jag kanske kan lägga upp lite fler bilder senare.

Resan upp var lång. Vi åt mackor och drack Poweraid. Vi beställde inga sittplatser så i slutet fick vi stå/sitta mellan två vagnar.Väl framme i Stockholm så var vi ivriga att se oss omkring. Men först åt vi.Efter att ha åkt hem och lämnat av väskor och dylikt så åkte vi in till stan igen och vandrade runt. Vi hittade en rolig affär med en massa armband och lite annat roligt i. Sedan åt vi lite mer.

Tunnelbana, ketchup och en kamera i en kamera i en kamera.En annan dag gick vi till fotografiska museet. Där hade de spännande utställningar som vanligt. För att inte nämna en del... Mer vuxna bilder. Måste säga att jag nu kan teckna saker som jag inte innan kunde.Efter det hade vi bestämt möte med pappa. Saker blev lite förvirrade kanske men till slut hittade vi varandra i Hallunda centrum där jag och Sanna delade på en utomordentligt god pizza.Pappa åt på en annan resturang istället. Till efterrätt drack han te och jag fick smaka på... Do? Doe? Yoghurt blandat med vatten och lite salt var det i alla fall. Jag tyckte det var riktigt gott och uppfriskande men Sanna höll inte med.Mätta och belåtna som vi var bestämde vi oss för att vi nog inte hade ätit nog och att det var bäst att vi grillade lite.

Jag kastade macka och jag och Sanna turade om att spå varandra i sanden medans vi väntade.

Sedan åt vi så mycket vi kunde. Det såg pappa till. Brödet som blev över gav vi till en passerande svan.

Jag smög lite på pappa, men han hörde mig varje gång, fast han nästan är döv på ena örat. Märkligt.

Jag och Sanna gick i gamla stan flera gånger.Gång på gång fann vi oss inne i SF-bokhandeln. Där gick nog det mesta av våra pengar åt. Det går inte att hjälpa helt enkelt. Det är en sjukt underbar affär, fylld till taket med saker som man bara måste ha. Jag önskar att jag bodde närmare (eller att jag var rik nog att köpa alltihop). SF-bokhandeln i Göteborg är helt enkelt inte samma sak. Som det är nu är affären ett litet mecka man får komma till runt en gång om året.Bilder ifrån resten av stan och trappan inne i nationalmuseet.

Vi åt på Taco bar i gamla stan också. Såååå gott! Varför har vi ingen sån resturang i Skövde?! Osten... Osten!Det var borta i ett nafs. Kan för övrigt meddela att jag är helt pank (förutom lite pengar jag fick av Maud så att jag och Sanna kan på på bio, det blir av imorgon, sista Harry Potter filmen). Kunde inte motstå, jag var ett villigt offer. Köpte ett par vampyr rollspelsböcker (så att jag kan starta upp en rollspelsgrupp när jag flyttar till Gävle), serier, ligthsaber ätpinnar och min egen stormtrooper. Eller ja, Sanna köpte den åt mig efter att jag gått runt och uttryckt mig kärlek till den ett tag. Tänkte ta fram den och ha ett Star wars maraton at some point.På tal om att flytta till Gävle. Nu kan jag säga "när" utan att behöva rätta mig. Jag har kommit in på serie och bildberättar programmet!

1 Juli 2011 Lime light.

Kategori: Allmänt

Soundtrack: Jonhathan Coultron - Still Alive

Hur kan man se att Laila inte mår bra? Hon har inte bytt nagellack på fyra dagar. Hm... Är sjuk alltså. Gick ut i krig mot förskylningen igår. Drack absurda mängder vatten, åt vitlök och laddade upp med näsdukar, nässpray och halstabletter. Hade nog feber ett tag men nu tror jag det värsta är över. Sov halvsittande och det hjälpte nog lite det med.
Annars har jag spelat ut portal, kollat på en hel drös criminal minds avsnitt och närmat mig slutet på god of war. Igår och i förrgår var jag på Balthazar och målade på deras golv. Var bara där en timme igår dock eftersom att jag mådde pyton.
Nu vet ni vad jag har haft för mig de senaste dagarna. Aja... Back to criminal minds!