SeaSunny

Silly shenanigans continuously conducted while waiting for forever.

14 Juni 2011 A good day.

Kategori: Allmänt

Soundtrack: Boy Crisis - Dressed To Digress

Har varit, för det mesta, full av energi idag. Fråga mig inte varför. I skolan började vi bygga på en båt som ska vara med i årännet imorgon. Hoppas bara att vi får ihop nog med folk, man måste nämligen vara minst 4 pers på båten för att få vara med.
Vid lunch gick vi och åt pizza. Tog farväl av vårt pizza ställe, som i tre år varit vårt go to matställe. Köpte en chokladask till dem. Pizza gubben blev jätte glad, tog bild på oss och sade "Ni förstår inte hur mycket det här betyder". Klart man blir extra glad när någon annan blir så glad. Bra ide Laila *klappar sig själv på axeln*.

Lite senare åkte jag och Sanna in till Skövde för att gå på informationsmöte om sommarjobbet. Jag fick ut arbetskläder, men jag skulle tro att byxorna inte passar eftersom att de bara fanns i xs. Vi fick festis och bullar också. Jag åt en utan att tänka efter och sedan var jag så mätt att jag höll på att somna sittande. Har ätit så fort jag kunnat de senaste två dagarna och så plötsligt tar det stopp och det känns som all mat dimper ner i magen på en gång. Hah, knäppa kropp. Aja, efter mötet ringde jag upp kvinnan som ska visa mig den första arbetsplatsen. Jag har gått runt och kännt mig skyldig för att jag väntat så länge med att ringa upp men det gick hur bra som helst. Hon lät väldigt vänlig på telefon och berättade att vi skulle ses klockan sex på Måndag. Ser fram emot det, även om jag måste gå upp så tidigt. Ska göra mitt allra bästa!
Gick också runt på stan tillsammans med Samna, hittade lite saker, fixade lite grejjor och blev på gott humör.

Här hemma så provade jag på att sminka mig själv, som en förberedelse inför balen. Det gick förvånansvärt bra! Stod och kollade på mig själv i spegeln och sedan var jag tvungen att skutta runt ett tag och nynna på bond musik. Kände mig redo att förföra agenter och bovar alike, en något ovan känsla. Hoppas bara att jag kan göra om det på Lördagen.
Inte långt kvar nu alltså. Till studenten. Shit vad snabbt det gick. Student out of fucking nowhere! Hann inte riktigt med. Kul ska det nog bli ändå. Men konstigt, himla konstigt. Sen blir det sommarlov.

Kommentarer

  • Sam säger:

    Hahah! Innan balen måste du gå runt i slowmotion och nynnna på bondmusik! 8D

    2011-06-15 | 15:02:41
    Bloggadress: http://slissshh.blogg.se/

Kommentera inlägget här: