SeaSunny

Silly shenanigans continuously conducted while waiting for forever.

19 Juni 2011 För jag har tagit studenten.

Kategori: Allmänt

Soundtrack: Veronica Maggio - Jag Kommer

Nu har jag tagit studenten! My word. Det gick bra. Här följer bilder.

Hade roligt och åt god mat. Tror alla blev glada med min studentpresent. Gav alla i klassen varsitt nagellack som jag valde ut efter deras personlighet. Lärarna blev nog också glada med sina presenter, korgar med godsaker från Läckerbiten inne i Skövde som jag och Sanna handplockade.
Festen gick också riktigt bra. Fick bra paket, fina blommor och en söt lapp av Emma. Drack vin och blev nästan lite full för första gången. Det var rätt roligt.

Dagen efter var det bal. Åkte till Tibro och fick håret fixad av kusin Emma. Himla tur att hon var där, räddade lite kvällen känner jag.Det var mysigt. Har aldrig varit på bal förut. Verkligen speciellt att klä upp sig på det sättet. Även om Tidaholms bal kanske är lite low brow. Vi sjöng sprit sånger under middagen och de gick runt och försökte sälja löjligt dyr alkohol och shots till oss. Maten var faktiskte inte så mycket att hurra för, då var det vi fått dagen innan godare. Sjävla balen var roligare. Dansade hela kvällen! Fick med Sanna också, fast hon inte gillar att dansa egentligen. Tehe.

Idag var jag inne i stan och köpte little big planet 2 och sedan åkte jag och Sanna parisehjul (kul och läskigt) och radiobilar (super roligt). Sedan var vi och sade grattis till Sean som fyller 18 år.

Imorgon ska jag upp tidigt, tidigt och jobba. Ser fram emot det fast det ska bli hemskt att gå upp... Nu avslutar jag med en bild som jag tog efter balen. It's me. 

Kommentarer

 • Sam säger:

  Hohoho, vi är så stiliga. No wait... Jag är stilig, du är vacker!

  2011-06-20 | 00:08:14
  Bloggadress: http://slisshh.blogg.se/
 • Läskiga mamman säger:

  Kan inte annat än hålla med Sam! Du var/är vacker och Sam var/är stilig! Bal är inget man går på varje dag precis så spara minnet och ta fram det ibland och minns. Hoppas ni alla håller kontakten nu efter och inte glömmer bort varandra.

  2011-06-20 | 07:13:49
 • Moster säger:

  Nu skriver jag av valda delar och skickar vidare till Mormor Ulla! Vi tackar också hjärtligt för senaste för den fina festen på Henriksbergsgatan. Tusen tack att vi fick vara med!

  2011-06-20 | 16:05:30
 • Den läskiga lilla skåningen säger:

  Jaså, så du köpte little big planet nu, lustigt att du köpte det då jag gick till game och sålde mitt :P

  2011-06-20 | 16:51:37
 • Kathi säger:

  Laila, du är vacker som en dag! Stiligt par, du och Sam!

  2011-06-21 | 09:22:36

Kommentera inlägget här: