SeaSunny

Silly shenanigans continuously conducted while waiting for forever.

21 Juni 2011 Städar in sommaren.

Kategori: Allmänt

Soundtrack: XXXX - Barbra Streisand

Har sommarjobbat idag och igår med att städa på Helenaskolan i Skövde. Ska dit imorgon också, sedan är jag klar. Kan inte påstå att det är vidare kul men det kunde vara värre. Försöker jobba hårt men det känns inte alls som man lyckas lika bra som de andra. Det kan ju i och för sig bero på att en av dem har jobbat med städning i 40 år och jag bara i två dagar, men aja. Ibland är det lite svårt att veta vad de vill att man ska göra, Svenskan är sådär. Som sagt, imorgon ska jag i alla fall jobba, sedan blir det sommarlov på riktigt.

Är rätt trött. Ska duscha, fixa frukost till imorgon och planera lite inför midsommar. Snaart. Måste uppdatera lite mer. Känner att jag alltid är så trött när jag sätter mig ner för att skriva på bloggen. Det brukar hända precis innan jag går för att lägga mig. Det suger, för då orkar jag inte skriva ner saker som jag skulle vilja berätta. Jag orkar inte helt enkelt. Nu är jag faktiskt också as trött men bleh, jag skriver ändå...

Hm... Spelade little big planet 2 igår med Sanna. Det är roligt, så det får vi göra igen... Min hud ser bättre ut än förut också. Kanske på grund utav en kombination av sol, ansiktsmasker och tid. Yay, i alla fall! Äntligen... Har klippt av mig mina långa naglar också. Funkar inte riktigt med 2cm naglar när man står och skrubbar skolväggar... Brände mig förut när jag lagade mat också, igen. Fast resultatet blev bra i alla fall, förmodligen de bästa fyllda tomaterna jag någonsin gjort.

Nej. Nu ska jag gå och se vad som finns i frysen. Avslutar med bilder från mitt och Sams äventyr i pariehjulet.

Kommentarer

  • Kathi säger:

    Jag hade också velat åka Pariserhjul!!

    2011-06-21 | 19:47:18

Kommentera inlägget här: