SeaSunny

Silly shenanigans continuously conducted while waiting for forever.

27 Juni 2011 Ifrån midsommar.

Kategori: Allmänt

Soundtrack: Enya - Boadicea

Spenderade midsommaraftonen med Samna. Vi grillade kött på elgrillen, kollade på criminal minds, drack vin och lekte med tomebloss. Mysigt.

 

Vi såg även världens största spindel dinglandes på kanten av balkongtaket. Meep.Idag tog jag mig in till stan för att titta efter shorts. Mötte Sanna som var rätt skärrad över sina jobbnycklar. Det löste sig relativt snart och till slut hittade jag det jag letade efter på Lindex. Köpte mat till Neb och sedan åkte jag hem för att kolla på criminal minds. Riktigt bra serie med många intressanta karaktärer.
Har även försökt fylla i några slags stipendiumpapper och jag måste säga att jag hatar att fylla i sånt. Officiella papper. Vet inte varför men när jag sitter och stirrar på dem fylls jag långsamt upp av ilska, tills jag nästan får svårt att andas. Det är som när folk förväntar sig att jag ska räkna matte. Jag får lust att trycka in en penna i tinningen på den som sitter närmast... Det tänker jag dock inte göra, så oroa er inte.

Kommentarer

 • Sam säger:

  I feel you, bro. Hatar också formella papper. Kommer dock aldrig sitta bredvid dig igen när du fyller i ett dock .-_.-

  2011-06-28 | 15:25:10
  Bloggadress: http://slisshh.blogg.se/
 • Läskiga mamman säger:

  Oficiella papper är bläh! Skrivna på ett språk som ingen begriper och därför fyller dessa papper inget syfte. Vi får starta ett uppror!

  Gillar bildmontaget med spindel och elefant, nu förstår jag hur stor den var :-)

  2011-06-28 | 21:22:06

Kommentera inlägget här: