SeaSunny

Silly shenanigans continuously conducted while waiting for forever.

31 Mars 2011 Torsdag.

Kategori: Allmänt

Soundtrack: Infinite Mass - Bullet

Våren är på väg, lite grann. Ser fram emot värme och solsken. Så vad har jag haft för mig? Glömmer saker rätt snabbt men igår var jag i alla fall och rollspelade med mina vänner, som varje annan onsdag. Vi var några fler än vanligt den här gången dock och mer fokuserade än på ett bra tag. Jag var spelledare och det var riktigt roligt. Får se om alla dyker upp igen nästa vecka så att vi kan fortsätta.

Ska börja med arbetsproverna till högskolan, snart. Annars hade jag tänkt spela Fallout New Vegas idag. Blev inte av dock, satt vid datorn och tecknade i stället. Skummt. När jag planerar att teckna går det inte, men när jag tänker göra något annat vill jag helt plötsligt arbeta med det. Kanske måste börja lura mig själv för att få lite fler bilder gjorda.

Also, this hat is awesome.

22 Mars 2011 Dag innan studiedag.

Kategori: Allmänt

Soundtrack: Girl Generation - Oh!

Sådär dag idag. Fick en burk nutella av Emma när jag dök upp i skolan, det var ju i alla fall awesome. Det är precis så gott och allmänt underbart som jag alltid föreställt mig. Choklad på macka! Vad skulle kunna gå fel?! <3 
Får bara se till att förvara det i mitt kassaskåp så att den inte går förlorad, som all annat gott här hemma som inte är inlåst eller undangömt.

Efter skolan gick vi runt och kollade på second hand. Hittade inte det jag letade efter, något att förvara mina nagellack, som jag kan skruva fast ett lås i. Såg dock en kjol och ett par manschett-knappar som jag funderar på att gå tillbaka för.
Himla trött blir man i alla fall av att gå omkring och titta på gamla prylar. Skönt att åka hem. Började jobba på mina naglar, hade en ide jag ville testa. Tyvärr blev det inte alls så bra som jag hoppats. Grrr! Blir så arg, när man spenderar så lång tid på något som inte blir mer än mediokert. Det ska banne mig vara perfekt, annars så måste jag gå och sparka i väggar med jämna mellanrum för att bli av med frustrationen.Ungefär så brukar det bli för mig när jag tecknar, men jag antar att nagellack gör mig lika galen.
Det tar i alla fall för lång tid för att jag ska orka/kunna göra om det ikväll så det får vara som det är, med streaks och allt. Skyller på överlacket.

Annars så ska jag iväg till badhuset imorgon, för första gången sedan det byggs om faktiskt, och umgås med mina vänner. Vi har ledigt alltså, studiedag, och det ska bli kul.
Vi ska rollspela också såklart, och jag har förberett och planerat för att fortsätta mutantrollspelet som vi körde för ett tag sedan. Ska bli trevligt att spelleda igen. Roligare än att stanna hemma i alla fall. Börjar verkligen se fram emot att flytta. Så lugnt och tyst det kommer att bli när man bara är en person. Att ta hand om tvätt och mat börjar mer och mer se ut som ett litet pris att betala.

Avslutar med den här absolut bedårande bilden på Sanna. Höhö!Ps. Neb älskar sitt nya fukthus. Hon ligger där inne och myser hela dagarna.

20 Mars 2011 Död och yoga.

Kategori: Allmänt

Soundtrack: Depeche Mode - Suffer Well

Nu är Icara död. Kändes inte rätt att hon led som hon gjorde så idag avlivade vi henne. Brutalt, men så är det.Fixade en gravplats åt henne vid sidan av huset.

Annars så har jag fotat lite till bild och form projektet, byggt ett fukthus till Neb och kollat på Stargate atlantis tillsammans med Sanna.
Åkte till gymmet och provade på power yoga. Fy katten. Så jobbigt! Kul, men svårt och ansträngande. Vill köra igen, fast inte på några dagar, var så darrig efteråt att jag knappt kunde gå. Var rätt duktig trots det och städade lite i mitt rum.

På Onsdag ska jag åka med mina vänner och bada. Min ide :P och jag ser fram emot det. Ska bli kul!

(Kan ju tillägga, för de som undrade så är min balklänning i... Eh, shiffong? Stavas det så?)

19 Mars 2011 Klänning.

Kategori: Bilder

Soundtrack: Metric - Waves

Idag for jag, mamma och Sara till Skara för att kolla på balklänning. Hittade en som jag tycker blir bra. Inte kärlek vid första ögonkast kanske men när jag väl fick på den så gillade jag den mer och mer och nu tror jag att det kommer bli as bra. Har försökt rita den eftersom att jag inte har några bilder, den är nämligen kvar i affären för att bli uppsydd.


Hurr. Den ser typ ut så. Fast inte den färgen riktigt. Den är mörkare tror jag. Mitt bildminne är kasst. Känns som en bra klänning i alla fall. Inte så... Prålig. Balig. Mer min stil. Tänkte försöka hitta något riktigt blingit halsband för att pigga upp det hela.
Skorna passar väl egentligen inte så bra till klänningen men aja, så kan det gå. Är väl lite typiskt mig det med, konstiga skor.
Planerar att åka in till gymmet och träna imorgon och förhoppningsvis städa i krigszonen som är mitt rum. Vill hitta ett nytt sätt att förvara mina nagellack också, för det jag har nu funkar inte. Har mina ögon på en Helmer från IKEA. Får se när jag har pengar till det. Måste klippa mig någon gång innan studenten också.

14 Mars 2011 Dragon age 2.

Kategori: Allmänt

Soundtrack: Eliza Doolittle - Pack Up

Hum. Är egentligen inte så trött men känner mig ändå rätt slut. Det är mycket att göra den här veckan.
Idag fick jag åka tidigt från skolan för att ta sista allergisprutan och sedan jobba. Imorgon är det lång dag i skolan och efter det ska jag till gymmet eftersom att jag inte var där alls förra veckan. Ska försöka köpa ett par skor på vägen dit också som jag hoppas, hoppas, finns kvar trots att jag väntat lite för länge med att faktiskt inhandla dem.
På Onsdag blir det rollspel, något som jag i alla fall ser fram emot, så det är ju bra. Sedan ska jag vara med i Emmas projektarbete på torsdag. Sen har vi ju prov på Onsdag. Och historiearbetet skulle redan ha varit inlämnat, men det är inte ens i närheten av klart. Förutom det så har jag även ett bildprojekt jag måste ta tag i, ett rum som ser ut som ett förbaskat bombnedslag, arbetsprov till högskolan som jag måste börja jobba på, studentmössa att beställa, ett sommarjobb att hitta och så känns det som att det är tid att börja leta efter kläder till studenten.
Vore inte helt fel att, förutom det, ha lite tid över att sätta sig ner och spela dragon age 2, kolla på supernatural och teckna... Får försöka prioritera fram och tillbaka allt och ta dagarna som de kommer. Det är en tid när det händer mycket för de flesta.

Plikter och måsten aside så kan jag ju berätta att jag har dragon age 2 i min ägo. Var först inne i affären på dagen det gick att köpa. Älskar det! Synd bara att datorn krashar lite då och då mitt i alltihop...
Awesome, awesome spel. Rekommenderas starkt.
Om jag kunde skulle jag bara sitta hemma och spela i några dagar. Men aja, så funkar inte livet. Eller ja, har man studiedag, som min kära lilla syster hade idag så... Då kan man sitta hemma och spela någon annas spel. Morr.

7 Mars 2011 Hänt.

Kategori: Allmänt

Soundtrack: Faunts - M4 Part II

Har inte haft så mycket för mig på senaste tiden. Eller jo, det har jag kanske. Gjorde i alla fall naturprovet idag och jag tror nog att det gick bra. Skulle bli rejält överraskad om jag inte får godkänt.
Projektet är redovisat, och grafiken, men kvar finns ju rapporten och att faktiskt fixa trycket och ta in betalningar, samt religionsprov längre fram och historia uppsatsen. Lite snurrigt. Borde kolla sommarjobb också. Och städa rummet, fortfarande.
Icara har ännu inte ätit. Vet inte hur länge sedan det var nu... Lång tid. Månader. Börjar bli orolig.

Dragon age 2 kommer ut snart. Det handlar om dagar. Dagar! Happy times. Hoppas att datorn klarar av det. Ni får hålla tummarna med mig.
Känner mig rätt pigg annars. I alla fall idag. Har klippt naglarna korta, korta, och i skolan så är det lite dramatiskt.

Fick lite kläder av min kusin igår och det är inte helt fel. Fick även en av mammas gamla klänningar. Nu fattas bara varmare väder så att man faktiskt kan ha det på sig.
Har ingen speciell bild i tankarna så här får ni en som Sanna tog på mig med en analog kamera för ett tag sedan.Har förresten kollat en massa på supernatural. Är inne på säsong 5 nu och älskar det. Castiel åker upp på listan som en av mina favoritkaraktärer i film/serier/spel.