SeaSunny

Silly shenanigans continuously conducted while waiting for forever.

22 Mars 2011 Dag innan studiedag.

Kategori: Allmänt

Soundtrack: Girl Generation - Oh!

Sådär dag idag. Fick en burk nutella av Emma när jag dök upp i skolan, det var ju i alla fall awesome. Det är precis så gott och allmänt underbart som jag alltid föreställt mig. Choklad på macka! Vad skulle kunna gå fel?! <3 
Får bara se till att förvara det i mitt kassaskåp så att den inte går förlorad, som all annat gott här hemma som inte är inlåst eller undangömt.

Efter skolan gick vi runt och kollade på second hand. Hittade inte det jag letade efter, något att förvara mina nagellack, som jag kan skruva fast ett lås i. Såg dock en kjol och ett par manschett-knappar som jag funderar på att gå tillbaka för.
Himla trött blir man i alla fall av att gå omkring och titta på gamla prylar. Skönt att åka hem. Började jobba på mina naglar, hade en ide jag ville testa. Tyvärr blev det inte alls så bra som jag hoppats. Grrr! Blir så arg, när man spenderar så lång tid på något som inte blir mer än mediokert. Det ska banne mig vara perfekt, annars så måste jag gå och sparka i väggar med jämna mellanrum för att bli av med frustrationen.Ungefär så brukar det bli för mig när jag tecknar, men jag antar att nagellack gör mig lika galen.
Det tar i alla fall för lång tid för att jag ska orka/kunna göra om det ikväll så det får vara som det är, med streaks och allt. Skyller på överlacket.

Annars så ska jag iväg till badhuset imorgon, för första gången sedan det byggs om faktiskt, och umgås med mina vänner. Vi har ledigt alltså, studiedag, och det ska bli kul.
Vi ska rollspela också såklart, och jag har förberett och planerat för att fortsätta mutantrollspelet som vi körde för ett tag sedan. Ska bli trevligt att spelleda igen. Roligare än att stanna hemma i alla fall. Börjar verkligen se fram emot att flytta. Så lugnt och tyst det kommer att bli när man bara är en person. Att ta hand om tvätt och mat börjar mer och mer se ut som ett litet pris att betala.

Avslutar med den här absolut bedårande bilden på Sanna. Höhö!Ps. Neb älskar sitt nya fukthus. Hon ligger där inne och myser hela dagarna.

Kommentarer

 • Sanna säger:

  Är jag den enda som inte gillar choklad på bröd? D: What is the world coming to?!

  Oh, but I like those nails :3 They're cute!

  Awesome för Neb! Vi får bygga en lyxvilla åt henne, med en pool bredvid. En fuktig lyxvilla I suppose...

  Jag antar att jag inte behöver kommentera på min oerhörda charm? All the ladies want me and all the gentlemen will want to be me! And they will all swoon! >:D

  2011-03-23 | 09:04:25
  Bloggadress: http://slisshh.blogg.se/
 • Kathi säger:

  Choklad på mackan. Urgh. Sanna: bara för sööööt!

  2011-03-23 | 15:16:45

Kommentera inlägget här: