SeaSunny

Silly shenanigans continuously conducted while waiting for forever.

7 Mars 2011 Hänt.

Kategori: Allmänt

Soundtrack: Faunts - M4 Part II

Har inte haft så mycket för mig på senaste tiden. Eller jo, det har jag kanske. Gjorde i alla fall naturprovet idag och jag tror nog att det gick bra. Skulle bli rejält överraskad om jag inte får godkänt.
Projektet är redovisat, och grafiken, men kvar finns ju rapporten och att faktiskt fixa trycket och ta in betalningar, samt religionsprov längre fram och historia uppsatsen. Lite snurrigt. Borde kolla sommarjobb också. Och städa rummet, fortfarande.
Icara har ännu inte ätit. Vet inte hur länge sedan det var nu... Lång tid. Månader. Börjar bli orolig.

Dragon age 2 kommer ut snart. Det handlar om dagar. Dagar! Happy times. Hoppas att datorn klarar av det. Ni får hålla tummarna med mig.
Känner mig rätt pigg annars. I alla fall idag. Har klippt naglarna korta, korta, och i skolan så är det lite dramatiskt.

Fick lite kläder av min kusin igår och det är inte helt fel. Fick även en av mammas gamla klänningar. Nu fattas bara varmare väder så att man faktiskt kan ha det på sig.
Har ingen speciell bild i tankarna så här får ni en som Sanna tog på mig med en analog kamera för ett tag sedan.Har förresten kollat en massa på supernatural. Är inne på säsong 5 nu och älskar det. Castiel åker upp på listan som en av mina favoritkaraktärer i film/serier/spel.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: