SeaSunny

Silly shenanigans continuously conducted while waiting for forever.

31 Maj 2011 Att bygga utställning.

Kategori: Allmänt

Soundtrack: Prodigy - Stand Up

Det är himla mycket arbete. Att bygga en utställning alltså. Blir kvar sent i skolan och fixar med bilder och skärmar. Imorgon ska det vara klart i alla fall. Sedan blir det lite ledigt. Ser verkligen fram emot det. Har planerat in en (förhoppningsvis) mysig picknick med vännerna, rollspel, bio och kanske en liten tjejkväll.

I Söndags var jag för övrigt med på en kapell-invigning. Här är en bild på prästen som byggde det hela och även döpt mig en gång i tiden, Göran.Var ju tvungen att ta tillfället i akt och fixa naglarna lite speciellt för en sån händelse.Fisk, fisk. Det är en trevlig liten symbol tycker jag. Lite muntrare än korset, kanske.
På tal om nagellack så fick jag hem paketet jag beställt från internet för ett tag sedan, skickat via en god vän i USA. Happy Laila is happy. Lite knepigt är bara hur jag ska förvara dem, får inte plats i min låda längre... Aja! Nu har jag många små dyrgripar att se fram emot att testa!

27 Maj 2011 Ödlemodell.

Kategori: Allmänt

Soundtrack: Faunts - Input

Äntligen Fredag. Bra dag också. Redovisning i grafisk illustration och bild och form så nu är det klart. Åkte in till Skara efter skolan och gick med mamma för att kolla hur mycket min balklänning skulle sys upp.
Har hittat två halsband som passar till klänningen, så nu gäller det bara att bestämma sig för vilken som blir bäst.
Hittade skor till själva studenten också. Halva priset dessutom, aw yeah, sånt gillar vi.

Annars då? Inget speciellt. Har ett stort naturprov kvar och på Söndag ska jag åka med mamma till en kapell-invigning.

Gillar för övrigt min fina ödla. Neb har varit så pigg och frisk på senaste tiden att jag blir glad. Det känns som att hon mår bättre efter att Icara försvann. Skumt. Fast bra är det ju. Det kanske är hur opassade som helst att säga men Neb var alltid min favorit. Är glad att det inte var henne jag fick avliva. Kolla bara, hon är så mysig och fin.25 Maj 2011 Om att muta sig till framgång.

Kategori: Allmänt

Soundtrack: Faunts - Das Malefitz

Här sitter jag och äter choklad och dricker citron & lime lättdryck. Varför undrar ni kanske? Jo, eftersom att vi är lediga från skolan idag försöker jag att jobba som sjutton. Såhär jobbar jag.
Nej inte bara såhär, men det är ett steg. Ni förstår, jag har märkt att jag jobbar bättre om jag mutar mig själv. Nyss målade jag klart en sida till serien och då får jag ta en paus, mysa och updatera bloggen, som belöning. Sedan tar jag tag i nästa sida och då får jag inte göra något annat tills den är klar och det är dags för belöning!

Bäst funkar det om belöningen är god och rolig. Och den här belöningen är båda delar. Har merci choklad jag fick av Sanna och fast jag spelar musik kan jag ändå inte låta bli att tänka på reklam låten är jag äter. Arh, out of my head I say.
Sen har jag världens bästa glas också. Är väldigt glad att jag köpte det!Ser ni härligheten? Sugröret sitter i undersidan av glaset! Sanna skaffade ett lika dant. Vem behöver vänskapshalsband när man har gröna sugrörsglas med dinosaurier på? Skulle faktiskt vilja påstå att det är, using the words once spoken by a great man, made of win. Mhm.

Innan jag satte mig framför datorn för att jobba så var jag inne i stan och klippte mig. Det var verkligen på tiden. Eftersom att jag bara toppade bort det slitna håret (jag sparar ju ut till långt hår) så syns det inte så stor skillnad men jag lägger allt upp en bild ändå.Enjoy, en nästan helt oredigerad bild (jag är inte svartvit i verkligheten). Nu ska jag kolla på en let's play video och sedan blir det till att jobba, jobba, jobba. Borde även plugga till det massiva historieprovet vi ska ha imorgon men det får prioritet nummer två efter som att estet-ämnena känns viktigare för mig.

Edit: Måste säga att det var väldigt kul att få så många kommentarer på mitt förra inlägg. Roligt att få veta att jag har en del läsare! Free hugs all around!

23 Maj 2010 Tid att piffa upp.

Kategori: Bilder

Soundtrack: Faunts - I Think I'll Start A Fire

Som ni ser så tyckte jag att det var dags att piffa upp bloggen med ett litet nytt utseende. Vore jag mer teknisk skulle jag fixa något mer avancerat. Det här får duga i alla fall.
Stressveckan är här nu men jag tänker banne mig inte låta den äta upp mig. Är nästan klar med religions essän. Typ. Den ska in imorgon i alla fall. Bleh.

Just de ja, jag tror aldrig att jag skrev om det men jag har hittat en klänning till studenten. Blev riktigt nöjd. Fick köpa en söt liten underklänning också. Att fota vore ju lite att spoila men jag ritade av den, om någon är nyfiken.Nu måste jag bara hitta skor och smycken. Ska klippa mig också, på Onsdag. Här tar man tag i saker alltså. Synd bara att det inte är lika lockande att ta tag i skolsaker.

Har även hört talas om att det efterlyses en önskelista till studenten. Så jag har försökt komponera en.

Lailas önskelista till studenten
o Pengar (jag planerar att köpa en dator när jag flyttar hemmifrån, alla bidrag är varmt välkomna!)
o En bra webcam (så att jag kan hålla kontakt med mamma och vännerna)
o Headset/mikrofon (samma anledning)
o Flowerball (lampa från mio, känd från bloggen)
o Little big planet 2 (PS3 spel)

Såja. Fick för en gångs skull ihop en bra lista, tycker jag. Vad tycker ni?

21 Maj 2011 Ooh.

Kategori: Allmänt

Det är lite sent men den här var fin. Kan bara tänka mig hur mysiga mönster det måste bli i ljuset.Den heter Flowerball och kommer ifrån Mio och jag tror nog att jag måste skaffa den någon gång. Någon gång i framtiden när jag blivit rik antagligen. Får hoppas att den finns kvar då.

20 Maj 2011 Spacemage.

Kategori: Bilder

Soundtrack: Faunts - M4 Part II

Kunde inte göra något rätt idag på grafiska illustrations lektionen. I alla fall kändes det så. Istället satte jag mig ner och kladdade. Det blev en spacemage och jag var nöjd. Väl hemma kände jag för att färglägga den i datorn. Så då gjorde jag det... Vadå fyra sidors serie som jag egentligen borde färglägga och sätta text till? Vadå två prov och massa inlämningar? VADÅ SAKER SOM MÅSTE GÖRAS? Just look at her. She's in space. And she has magic. Bröl!Bakgrunden plockade jag upp från internet. Orkar verkligen inte ge mig på att själv måla det. Rymden är lite... Stor... Inte ikväll i alla fall. Någon annan gång får jag försöka mig på det.

16 Maj 2011 Bah.

Kategori: Bilder

Varför sitter jag och håller på med det här? LAILA Y U NO WORK ON YOUR SCHOOL ASSIGNMENTS INSTEAD?!

16 Maj 2011 Swamped.

Kategori: Allmänt

Soundtrack: Metric - Grow up

Börjar med en trevlig sak. Har haft släktkalas för ett tag sedan, det var mysigt. Fick in lite välbehövliga pengar.

Nu till otrevliga saker. Skolan. Vad sjutton är det med den egentligen? Är det någon slags lag på att man måste dumpa hur mycket arbete på eleverna sista veckorna? Det kanske är någon slags test, se hur många som bryter ihop. Förra året var det minst tre personer som började gråta i skolan pga av all stress om jag minns rätt. Får se hur lång tid det tar innan någon gör det den här gången.
Engelskaproven är avklarade i alla fall. Var i skolan i Lördags och gjorde dem alla. Skönt att inte behöva tänka på det men lite synd att man förlorade halva helgen. Hm... Får se vad jag har kvar att göra.

Laila's questlog
o Historieprov (första och andra värdskriget, mellankrigstiden, kalla kriget, ryska revolutionen och norden efter ww2)
o Kultur och idehistorieprov (barocken och rockoko)
o Naturprov för högre betyg (allt vi gått igenom under hela kursen)
o Grafisk illustation slutarbete (tuscha fyra serie sidor och egentligen färglägga också)
o Bild och form slutarbete
o Religions rapport (som jag inte börjat på än)
o Måla klart golvmålningen på Balthazar
o Skicka ut dreamscape böckerna
o Komma iväg till frisören
o Hitta kläder till studenten
o Hitta skor till studenten (kanske balen?)
o Hitta smycken till balen
o Köp mat till Neb

Sen så har vi ju det gamla vanliga, som jobbet, och att jag måste skaffa ett nytt kontantkort till mobilen så snart som möjligt. Så borde jag komma iväg till gymmet också, har inte varit där på väldigt länge. Urkh...
Sånt här funkar inte. Lite press är bra, det får en att prestera, men när man har för mycket så orkar man ju istället inte göra något alls. Speciellt när man hör från varje lärare att det är nu man ska anstränga sig och jobba extra för att få det där högre betyget. Urghblurgh.

Aja. Nu tar vi något trevligt igen. Väntar på ett paket fullt av nagellack från usa. Hoppas det kommer snart. En kompis där ska ta emot det och skicka vidare det till mig, så jag måste väl föra över pengar till henne först. Ser fram emot det i alla fall.
Jag kan ju lite snabbt återberätta vad som händer när jag får hem ett sånt paket. Brukar låsa in mig i mitt rum och sätta mig i ett hörn och rada upp innehållet. Sedan rullar jag omkring på golvet ett tag och låter. Efter det plockar jag om ordningen på lacken och sitter och viftar på armarna ett tag istället. Sen brukar det vara mat och då låstas jag som att det inte står en rad skatter på mitt golv. Tids nog springer jag dock tillbaka till mitt rum och sätter dem i min låda av oprövade nagellack, eller om den är full, på mitt nattduksbord, och skriver upp dem i mitt register.
I know, I know. Crazy. But it's a harmless kind of crazy. Most of the time.

9 Maj 2011 19.

Kategori: Allmänt

Soundtrack: Emily Browning - Sweet Dreams (Are Made Of This)

Då var man 19 år. Happ. Tiden går fort indeed. Själva födelsedagen spenderades i skolan med vännerna och efter det på UKM i Tidaholm där vi gjorde ansiktsmålningar på barn, åt chips och tecknade. Vi hade himla kul. Slänger med en bild på gänget + Dennis som var där och hälsade på. Fick klippa sit Sam efteråt eftersom att det helt enkelt inte är rättvist att fotografen aldrig är med på bild.Dagen efter spenderades i köket. Sannasam dök upp efter ett tag och var allmänt manlig och hjälpsam. Dagen efter vad det kalas, jag menar middag, för vännerna. Kan inte påstå att folket var bra på att passa tiden men det gick bra ändå. Tror att de gillade maten. För den som undrar kan jag berätta att de fick snittar med räkor och ägg och/eller örtmarinerad kalkon och tomat. Till förrätt sjömansbiff och till efterrätt en chokladtårta som jag personligen tyckte var riktigt god. Vännerna tog med dricka och jag gav dem brända mandlar. Glömde helt bort att ta bilder på maten dock, så ni får helt enkelt föreställa er hela kalaset i huvudet.
Ut gick vi sedan i alla fall, efter maten, för vädret var super fint. Stegen bar ner till Sjötorpasjön där vi satt och tog det lugnt ett tag.Fint. Efter det gick vi hem och spelade Soul Calibur och folk droppade av lite när de ville tills bara Samna var kvar.

Dagen idag har varit ett kaos av bussar, frenetiska telefonsamtal, skrik, skor, busighet, för mycket att äta, trötthet och skratt. Och jobb, för min del. Men nu, gruppfoto!Och en obligatorisk hopp-bild. Känn entusiasmen från Sannma och Sean!Sist men inte minst en bild på skörden från kalaset. Tehe.

5 Maj 2011 Dan före.

Kategori: Allmänt

Soundtrack: Metric - Collect Call

Heh, jag fyller år imorgon. Aw yeah. Då blir man 19 år då. På Söndag ska det firas med en middag för vännerna här hemma.
Hade en del att skriva om men nu är jag så seg att jag knappt minns. Gjorde muntligt prov i Engelska idag... Har städat mitt rum också. Det ser himla fint ut måste jag säga, även om jag inte dammtorkat något. Blir plötsligt mycket mer lockande att spendera tid där inne nu.
Och så... Saker. Saker har hänt och jag ska göra andra saker. Min hjärna är helt tom just nu...

3 Maj 2011 Trött.

Kategori: Allmänt

Soundtrack: Your Favorite Martian - Orphan Tears

Idag glömmer jag allt. Trött och hungrig som sjutton och ännu är den en lång lektion kvar mellan mig och lunch. Önskar att jag kunde skriva på min rollspelskaraktär men mitt usb ligger hemma någonstanns. Urk.
Kanske är det vädrets fel? Vem vet. Det är grått och kyligt och imorse så snöade. Går runt med huvudvärk tredje dagen i rad. Ovant och jobbigt, jag brukar aldrig ha ont i huvudet annars. Vill bara krypa ihop i min säng och stanna där.
Det går nog inte för sig ändå. Har mycket att göra den här veckan, i skolan och hemma. Snart fyller jag år och jag har fortfarande inte städat rummet. Vaknar med halsen full av damm, eller så känns det i alla fall. Får inte glömma bort att lämna tillbaka New Vegas till bibloteket heller. Är snart en vecka sen.

Dreamscape har äntligen dykt upp i alla fall. Vi har sett till att varje exemplar är signerat och nu blir det bara till att skicka ut det till alla som beställt. Får försöka att inte glömma bort det.
Egentligen vore det bra om jag kunde göra det idag men jag tror inte att jag har allt jag behöver. Som tex stora kuvert.
Imorgon blir det rollspel. Torsdag sen dag i skolan med extrajobb. Fredag heldag i tidaholm med skola och sedan UKM med utställning och ansiktsmålning. Lördag måste jag nog stå i köket för på Söndag kommer mina vänner hem till mig på födelsedagsmiddag. Vet inte vad jag ska servera som huvudrätt! Bah... Kanske kan städa lite istället. Men om jag känner mig själv kommer jag nog bara hem och stupar framför datorn.

Eftersom att jag ogillar att uppdatera bloggen utan att ha med någon bild slänger med ett foto från bildprojektet jag jobbar på just nu.