SeaSunny

Silly shenanigans continuously conducted while waiting for forever.

25 Maj 2011 Om att muta sig till framgång.

Kategori: Allmänt

Soundtrack: Faunts - Das Malefitz

Här sitter jag och äter choklad och dricker citron & lime lättdryck. Varför undrar ni kanske? Jo, eftersom att vi är lediga från skolan idag försöker jag att jobba som sjutton. Såhär jobbar jag.
Nej inte bara såhär, men det är ett steg. Ni förstår, jag har märkt att jag jobbar bättre om jag mutar mig själv. Nyss målade jag klart en sida till serien och då får jag ta en paus, mysa och updatera bloggen, som belöning. Sedan tar jag tag i nästa sida och då får jag inte göra något annat tills den är klar och det är dags för belöning!

Bäst funkar det om belöningen är god och rolig. Och den här belöningen är båda delar. Har merci choklad jag fick av Sanna och fast jag spelar musik kan jag ändå inte låta bli att tänka på reklam låten är jag äter. Arh, out of my head I say.
Sen har jag världens bästa glas också. Är väldigt glad att jag köpte det!Ser ni härligheten? Sugröret sitter i undersidan av glaset! Sanna skaffade ett lika dant. Vem behöver vänskapshalsband när man har gröna sugrörsglas med dinosaurier på? Skulle faktiskt vilja påstå att det är, using the words once spoken by a great man, made of win. Mhm.

Innan jag satte mig framför datorn för att jobba så var jag inne i stan och klippte mig. Det var verkligen på tiden. Eftersom att jag bara toppade bort det slitna håret (jag sparar ju ut till långt hår) så syns det inte så stor skillnad men jag lägger allt upp en bild ändå.Enjoy, en nästan helt oredigerad bild (jag är inte svartvit i verkligheten). Nu ska jag kolla på en let's play video och sedan blir det till att jobba, jobba, jobba. Borde även plugga till det massiva historieprovet vi ska ha imorgon men det får prioritet nummer två efter som att estet-ämnena känns viktigare för mig.

Edit: Måste säga att det var väldigt kul att få så många kommentarer på mitt förra inlägg. Roligt att få veta att jag har en del läsare! Free hugs all around!

Kommentarer

 • Sam säger:

  I looove your fancy eyebrows! Och glasen är episka.

  2011-05-26 | 08:47:21
  Bloggadress: http://slisshh.blogg.se/
 • Samsans mamma säger:

  Du funkar som en pudel Laila, jobb och sedan belöning! Man måste hitta sin strategi. Gillar era söta dinosauriemuggar;-)

  Kram

  2011-05-26 | 12:47:51
 • Läskiga mamman säger:

  Det är precis så man ska göra, belöna sig själv, helst varje dag! Kaffe funkar jättebra för mig, då jobbar jag jättebra.

  Jättegulliga muggar!

  2011-05-26 | 21:44:54
 • Moster G säger:

  Håller tummarna för historeprovet!

  2011-05-27 | 11:31:18

Kommentera inlägget här: