SeaSunny

Silly shenanigans continuously conducted while waiting for forever.

3 Maj 2011 Trött.

Kategori: Allmänt

Soundtrack: Your Favorite Martian - Orphan Tears

Idag glömmer jag allt. Trött och hungrig som sjutton och ännu är den en lång lektion kvar mellan mig och lunch. Önskar att jag kunde skriva på min rollspelskaraktär men mitt usb ligger hemma någonstanns. Urk.
Kanske är det vädrets fel? Vem vet. Det är grått och kyligt och imorse så snöade. Går runt med huvudvärk tredje dagen i rad. Ovant och jobbigt, jag brukar aldrig ha ont i huvudet annars. Vill bara krypa ihop i min säng och stanna där.
Det går nog inte för sig ändå. Har mycket att göra den här veckan, i skolan och hemma. Snart fyller jag år och jag har fortfarande inte städat rummet. Vaknar med halsen full av damm, eller så känns det i alla fall. Får inte glömma bort att lämna tillbaka New Vegas till bibloteket heller. Är snart en vecka sen.

Dreamscape har äntligen dykt upp i alla fall. Vi har sett till att varje exemplar är signerat och nu blir det bara till att skicka ut det till alla som beställt. Får försöka att inte glömma bort det.
Egentligen vore det bra om jag kunde göra det idag men jag tror inte att jag har allt jag behöver. Som tex stora kuvert.
Imorgon blir det rollspel. Torsdag sen dag i skolan med extrajobb. Fredag heldag i tidaholm med skola och sedan UKM med utställning och ansiktsmålning. Lördag måste jag nog stå i köket för på Söndag kommer mina vänner hem till mig på födelsedagsmiddag. Vet inte vad jag ska servera som huvudrätt! Bah... Kanske kan städa lite istället. Men om jag känner mig själv kommer jag nog bara hem och stupar framför datorn.

Eftersom att jag ogillar att uppdatera bloggen utan att ha med någon bild slänger med ett foto från bildprojektet jag jobbar på just nu.

Kommentarer

 • Moster G säger:

  Hej! Ett bra tips till trötta är: SOV! Det är skönt och angeläget. SOV!

  2011-05-04 | 12:04:31
 • Moster G säger:

  Hej!

  Bästa tipset till trötta är : SOV! Det är nödvändigt och skönt! Därför: SOV!

  2011-05-04 | 12:15:59

Kommentera inlägget här: