SeaSunny

Silly shenanigans continuously conducted while waiting for forever.

9 Maj 2011 19.

Kategori: Allmänt

Soundtrack: Emily Browning - Sweet Dreams (Are Made Of This)

Då var man 19 år. Happ. Tiden går fort indeed. Själva födelsedagen spenderades i skolan med vännerna och efter det på UKM i Tidaholm där vi gjorde ansiktsmålningar på barn, åt chips och tecknade. Vi hade himla kul. Slänger med en bild på gänget + Dennis som var där och hälsade på. Fick klippa sit Sam efteråt eftersom att det helt enkelt inte är rättvist att fotografen aldrig är med på bild.Dagen efter spenderades i köket. Sannasam dök upp efter ett tag och var allmänt manlig och hjälpsam. Dagen efter vad det kalas, jag menar middag, för vännerna. Kan inte påstå att folket var bra på att passa tiden men det gick bra ändå. Tror att de gillade maten. För den som undrar kan jag berätta att de fick snittar med räkor och ägg och/eller örtmarinerad kalkon och tomat. Till förrätt sjömansbiff och till efterrätt en chokladtårta som jag personligen tyckte var riktigt god. Vännerna tog med dricka och jag gav dem brända mandlar. Glömde helt bort att ta bilder på maten dock, så ni får helt enkelt föreställa er hela kalaset i huvudet.
Ut gick vi sedan i alla fall, efter maten, för vädret var super fint. Stegen bar ner till Sjötorpasjön där vi satt och tog det lugnt ett tag.Fint. Efter det gick vi hem och spelade Soul Calibur och folk droppade av lite när de ville tills bara Samna var kvar.

Dagen idag har varit ett kaos av bussar, frenetiska telefonsamtal, skrik, skor, busighet, för mycket att äta, trötthet och skratt. Och jobb, för min del. Men nu, gruppfoto!Och en obligatorisk hopp-bild. Känn entusiasmen från Sannma och Sean!Sist men inte minst en bild på skörden från kalaset. Tehe.

Kommentarer

 • Sannasam säger:

  Yeey!

  And also, you are so supercute. Of doom.

  And also

  straaaaight to heeeeell!

  2011-05-10 | 08:46:10
  Bloggadress: http://slisshh.blogg.se/
 • Kathi säger:

  Verkar som en härlig dag! Vad duktig du är på att laga mat! Imponerad

  Kramar

  2011-05-15 | 20:10:35
 • Kathi säger:

  Vad duktig du är på att laga mat! Imponerad.

  Kramar

  2011-05-15 | 20:11:31

Kommentera inlägget här: