SeaSunny

Silly shenanigans continuously conducted while waiting for forever.

15 November 2011 Charging.

Kategori: Allmänt

Soundtrack: The Cardigans - Starter

Har inga föreläsningar idag. Skönt. Känner att jag verkligen behövde en ledig dag. Hoppar över sycafét också, får göra klart mina gardiner nästa vecka.
Igår var jag helt slut. Vet inte varför, men all energi hade typ runnit ur mig och jag kände mig stressad och matt. Drömde en mardröm under natten. Det var länge sedan sist. Fast när jag vaknade idag kände jag mig ändå rätt utvilad.
När jag suttit i sängen och stirrat ett tag så tog jag mig i kragen och gick upp ordentligt. Först kollade jag upp när jag har deadline på mina uppgifter och började lite grann försöka hitta en dålig seriesida (vet fortfarande inte hur jag ska hitta det) och skrev ner kommande föreläsningar. När det var klart kände jag mig lite mindre stressad.
Sen städade jag lite, gick ut med sopor, bokade tvättstugan för ikväll och damsög. Efter det kände jag mig plötsligt bättre. Sen när blir jag pigg av att städa? Helt klart skumt... Efter det lagade jag mat i alla fall. Stekte kyckling med sesamfrön, bulgur och salsa. Blev riktigt gott.
När jag åt passade jag på att kolla på den gamla Batman tv-serien som jag såg som barn. Det är nostalgi på hög nivå.
Nu har jag lite mindre än två timmar innan min tid i tvättstugan börjar så jag kanske spelar lite Skyrim. Funderar på om man ska gå till bunkern senare ikväll. Har inga teckningsuppgifter men jag borde nog teckna lite ändå.
Hoppas bara att energin håller i sig.
'
Har fått frågan vad jag önskar mig i julklapp. Det är en lite knepig fråga. Känns som att saker som jag vill ha inte är någon ide att skaffa förrän jag har mitt eget kök eller över lag mer plats... Pengar till mat och annat är alltid önskat, eller presentkort till typ Åhlens eller Kappahl. Åhlens har bl.a. söta lakan och ett förkläde jag har haft ögonen på ett tag... Nej, nu kom jag på en sak. Jag önskar mig något att brodera!
'
För övrigt kan jag informera om att Bioware äntligen har fått in en Thane tröja. Wooh! Märkligt att de bara har det i en kill-modell, känns som att det nog är fler tjejer som är intresserade, men aja, jag klagar inte. Har väntat länge, nu ska den äntligen bli min! Undrar hur lång tid det tar innan den kommer fram. Det är så olika hur lång tid frakten tar. Speciellt när saker ska skickas över så långa avstånd.
'

Kommentarer

 • Anonym säger:

  Det bara drösar in vuxenpoäng Laila!

  Kram

  2011-11-15 | 20:12:43
 • Kathi säger:

  Det bara drösar in vuxenpoäng Laila!

  Kram

  2011-11-15 | 20:13:15

Kommentera inlägget här: