SeaSunny

Silly shenanigans continuously conducted while waiting for forever.

26 November 2011 Julfint.

Kategori: Allmänt

Soundtrack: Orenda Fink - Leave It All

Nu hänger röda gardiner framför mina fönster och jag dricker julmust i ljuset från en adventsljusstake. Känns inte fel. Rummet börjar bli riktigt mysigt. Sängen skär sig lite rent färgmässigt men sånt får man leva med. Luktar gott gör det också, enligt vad jag har blivit tillsagt och sånt blir man alltid glad av att höra.
'
'
'
'
'
'
Tog en ordentlig sväng in på stan igår och kollade runt i affärer och på second hand efter trevliga julsaker.
Jag var rätt trött efter det men när jag kom hem och såg att jag fått paket på posten sammlade jag mina sista krafter och cyklade iväg ändå. Min beställning från bioware var ju framme. Det var inte alls så trevligt att hämta ut det dock. Var tvungen att betala 300 kronor extra för att få ut mitt paket!
Fy, säger jag. Det är väl inte mitt fel att man inte kan köpa biowares saker i sverige! Sammanlagt blev frakten så dyr att jag inte vill tänka på det. Det gjorde inte saker bättre heller att hela beställningen inte var med när jag väl öppnade lådan... Jag har mailat bioware store nu i alla fall. Vill ju ha det som jag betalat för!
'
Idag har jag försökt jobba på frågorna som ska in tillsammans med filmaffischen på Måndag. Tråkiga, jobbiga frågor som påminner om matte. Bleh. Har bara några kvar nu i alla fall. Tänker gå till bunkern imorgon efter kyrkan och jobba ordentligt med dem. Kanske kan få hjälp av någon i klassen också.
Just nu är jag mest trött. Har himla ont i korsryggen av någon anledning, det känns som världens träningsvärk, och huvudvärk. Två saker jag kunde klara mig utan.

Kommentarer

 • Samuel säger:

  Åh, det ser jättemys ut!

  2011-11-27 | 19:11:52
  Bloggadress: http://slisshh.blogg.se/
 • Moster G säger:

  Du har verkligen fått det hemtrevligt! Men nu kommer förmodligen vintern och då är det skönt att kunna mysa inne. Hur gick det med filmaffischen?

  2011-12-02 | 16:46:55

Kommentera inlägget här: