SeaSunny

Silly shenanigans continuously conducted while waiting for forever.

5 November 2011 Besök.

Kategori: Allmänt

Soundtrack: The Ink Spots - I Don't Want To Set The World On Fire

Det här har varit en trött dag. Är ensam i mitt rum igen efter flera dagars besök av Sam och Sean. Vi har spelat spel och ätit ordentliga frukostar. Har inte haft ork att laga mat idag dock. Det är liksom inte lika roligt när man inte har någon att laga åt. En omelett med tonfisk och löksoppa kvar sedan tidigare blev det i alla fall. Nått måste man ju äta.
Blev klar med min första serieuppgift i tid också. Tror att jag gjorde okej ifrån mig. Får se vad läraren skriver som bedömning.
Hela nästa vecka är det bara jobb som gäller. Vi ska nämligen ha färgvecka och ska bland annat måla med akryl och skriva något slags prov i slutet av veckan.
'
Har lite huvudvärk. Bleh. Det kunde jag klara mig utan. Kanske går ut och tar mig lite frisk luft senare. Just nu sitter jag och lyssnar på musik och tar mig en paus för att bara blunda då och då.
'
'
Ska försöka få mer vettigt gjort imorgon. Vill iväg till kyrkan eftersom att jag var klantig och missade det förra veckan i förvirring över omställningen av klockan, sen behöver jag handla mat och kanske städa lite. Vill att julen ska komma snart så att jag kan börja göra i ordning. Nu går jag bara runt och tänker på det varje dag.
Skulle vilja köpa en fin julstjärna att ha i fönstret. Något speciellt, som jag kan behålla länge, fast jag vet inte om jag kan få upp det i fönstret här på något sätt. Jag hoppas att det går att fixa. I värsta fall får jag väl improvisera och fästa upp det med silvertejp. Om jag nu lyckas hitta en passande stjärna vill säga.
'
Jag har i alla fall skaffat mig en växt nu. Den ser ut som ett grönt litet träd. Jag döpte den till Zoidberg. Jag lägger upp en bild någon gång när jag inte är så trött.
'
((Btw Sam. Jag skulle bli väldigt glad om du ville skicka över några av bilderna du tog när du var här.))

Kommentarer

 • Samuel säger:

  Det ska väl gå att ordna. Om jag kommer ihåg vill säga. Men jag ska försöka att göra det!

  2011-11-05 | 21:52:57
  Bloggadress: http://slisshh.blogg.se/
 • Moster G säger:

  Känner mig extremt gynnad då jag kunnat läsa Din trevliga rapport här och då jag också kan tacka för gammaldags pappersbrev! Jag är full av beundran för Din matlagningskonst - säkert ett arv från Mamma Anne-lie. Här ska vi äta kyckling och ris för ovanlighetens skull - inte så förtjust i kyckling med tanke på djurfabrikerna. Vi har dock möjlighet att skaffa kyckling hos en gårdsbutik med lite bättre miljö.

  2011-11-08 | 11:53:58

Kommentera inlägget här: