SeaSunny

Silly shenanigans continuously conducted while waiting for forever.

26 Oktober 2011 Hype.

Kategori: Allmänt

Soundtrack: The Guggenheim Grotto - Wonderful Wizard

Har kännt mig rätt pigg de senaste dagarna. Nu har jag några dagars ledighet framför mig också, borträknat en uppgift vi fick i förrgår. Ska snart iväg till bunkern och förhoppningsvis ta tag i den. Annars har jag planerat att steka fjärilskokletter ikväll. Köpte pommes frites och bearneisesås också, så det blir riktig lyx.
Igår började jag jobba på mina julgardiner. Kom riktigt långt. Behöver nog bara en Tisdag till för att göra klart dem. Jag hoppas att de blir fina. Kan ju inte sätta upp dem än i alla fall. För tidigt för att börja julpynta än, även om det börjar dyka upp julmust och skumtomtar i affärerna.
Invigde lamporna jag köpt till min cykel när jag tog mig hem igårkväll också. Det var faktiskt riktigt roligt. Har inte tänkt på att det kanske vore smidigt att kunna se marken man cyklar på även när det är kväll.
'
Kan också berätta att jag är himla peppad inför Skyrim som kommer ut den 11 November. Ska bli så kul att spela! Funderar lite på att köra en manlig orc, eller en smidig Khajiit. Eller kanske en Argonian, eller en Nord... Arh! Så mycket att fundera på! Vill ha spelet nu på en gång!
'

19 Oktober 2011 Frukost vid 12.

Kategori: Allmänt

Soundtrack: The Guggenheim Grotto - Wisdom

Det finns inte mycket här i världen som är bättre än en sovmorgon. Att sätta klockan men sedan kunna ligga kvar i mer än en timme och bara dra sig, mysa i värmen och långsamt vakna till. Skulle egentligen ha föreläsning vid ett men nu ser jag via fb att den är inställd. I villket fall ska jag snart in till skolan. Måste jobba hårt om jag ska bli klar med spelomslags-bilderna tills på Fredag. Surt att jag inte fick mer gjort igår. Fast då hade jag visserligen annat för mig. Som att vara hos tandläkaren.
Jag hoppas att mitt goda humör idag håller i sig. Det har varit lite av en bergodalbana på senaste tiden. Jag tog mig en ordentlig frukost nyss i alla fall. Äggröra, bacon, äggmacka och honungste. Det kändes inte helt fel.
'
Nej nu ska jag snart ta mig upp och diska frukost-disken och sedan ska jag väl gå till bunkern. Ingen poäng i att dra ut på det. Längtar till helgen. Missade kyrkan i Söndags, eftersom att jag var på middag på puben puben, och jag blev förvånad över hur ledsamt det känns. Vet att de brukar ha något på Torsdagar också, men jag hinner faktiskt inte gå. Får vänta på Söndag helt enkelt. Missade sycafét igår också. Orkade inte ta mig iväg dit. Tror jag vet vad jag ska börja med nästa gång jag kommer dit i alla fall. Skulle behöva handla också. Har inget bra tuschpapper. Förhoppningsvis kanske någon i bunkern är villig att sälja ett ark till mig.
Jag kör med kjol idag, fast det är lite kallt, det känns också trevligt. Får nog göra det oftare.

11 Oktober 2011 Spring i perspektiv.

Kategori: Allmänt

Soundtrack: Vast - Slow

Hur länge har jag varit vaken nu? Jag vet inte riktigt. Fick inte en blund sömn natten till idag. Till slut gav jag upp och satte mig och spelade mass effect. Det är andra gången jag dygnar på inte så kort tid faktiskt. Jag vet inte vad jag tycker om den saken egentligen. Fungerar gör jag ändå i alla fall.
Vi har en hel del uppgifter i skolan just nu men jag tror att jag har koll på allt.
Idag var jag i på formlära i skolan. Vi tecknade tvåpunktsperspektiv och fick en till uppgift. Pratade lite med folket i bunkern och sen gav jag mig av till stan. Köpte gardiner. Vad tycker ni läsare? Ser det okej ut?
'
'
Mitt rum är lite rörigt på bilden eftersom att jag höll på att bädda om. Aja. Efter att ha uträttat några ärenden på stan begav jag mig direkt till sycafét i gamla Gävle. Blev klar med det jag har jobbat på! Jag känner mig riktigt nöjd med hur det blev. Det är ett fodral för brevpapper, bara så att ni vet.
'
'
'
'
Jag har döpt honom till Malmund den runde.
Får väl skicka iväg ett brev någon gång snart känner jag. Har jättesöta frimärken med glassar på.
Ni kanske inte kan se det på bilderna men det är lite fluff under tyget så boken är liksom mjuk och lite puffig.
'
Väl hemma dansade jag runt några asiater i köket och rullade köttbullar, mosade potatismos,  kokade brunsås och drack öl. Det blev riktigt gott! Fast det var besvärligt att manövrera sig i köket med tre andra personer, så köttbullarna hann bli lite kalla.
Tror på något sätt att maten blir extra god när man har själv har jobbat ihop den. Har kvar lite rester i alla fall. Det ska jag mumsa på någon annan dag. Kanske imorgon? Jag vet inte.
Tog en dusch också. Nu ska jag väl snart lägga mig. Ögonen börjar se blodsprängda ut och jag fast jag mår hur bra som hälst nu så tror jag inte att min kropp blir så glad om jag är vaken en hel natt till. Hoppas verkligen att jag kan somna.

9 Oktober 2011 Havet?

Kategori: Allmänt

Soundtrack: Veronica Maggio - Välkommen In

Pappa var här igår. Jag packade ner lite mat och sen försökte vi hitta havet. Det var lättare sagt än gjort. Tillslut kom vi fram till något som kanske var havet. Jag vet inte. Det var mitt ibland massa industribyggnader i alla fall. Vi år där, rätt snabbt, för det blåste kallt. Det är alltid lite extra gott att äta utomhus.
Sedan handlade vi lite, fast inte något att hänga tvätt på för det hann vi inte, och sen åkte pappa hem.
'
'
Idag gick jag till kyrkan som vanligt. Var en massa barn där som sjöng och var allmänt ursöta.
Sedan gick jag lite på stan. Köpte vantar och en mössa, för det börjar bli kallt på riktigt. Glömde bort att köpa gardiner, fast jag hade tänkt på det dagen innan. Aja...
Här hemma har jag inte fått något vettigt gjort. Borde kanske ha läst boken vi ska ha tenta på men det glömde jag också bort. Gick i alla fall bort till bunkern och satt ensam och tecknade lite. Börjar äntligen kunna tecka igen. Var inne i en svacka ett tag. Rätt mysigt att sitta där i mörkret. Lite läskigt också, i alla fall precis när alla lamporna slocknade.
Egentligen borde jag fixa något att äta nu men jag är faktiskt inte hungrig... Nästa vecka blir det en massa föreläsningar då också. Kroki imorgon. Jag tror att vi ska ha en manlig modell för första gången. Det blir en annorlunda upplevelse.

5 Oktober 2011 Gefle.

Kategori: Allmänt

Soundtrack: Depeche Mode - Waiting For The Night

Här kommer en bild från den fina lilla delen av Gävle där syaffären ligger. Jag var där på sycafe i tisdags.
'
'
'
Jag lägger upp bilder på mitt arbete när det är klart. Kan inte jobba på det nu för jag behöver mer material.
Här får ni i alla fall en extra bild som jag gjorde i skolan till en skrafferingsuppgift. Vi skulle teckna av en figur från ett pyttelitet kort. Vi fick ändra posen som vi ville men inte ta bort detaljer.
'
'
Har för övrigt mycket för mig den här veckan. Går från en vecka med nästan inget till en vecka med näst intill helt fullbokade dagar. Balanserat.

3 Oktober 2011 Spontanitet.

Kategori: Allmänt

Soundtrack: Dido - White Flag

Blir bara en kort uppdatering idag. Jag ska inte sitta framför datorn har jag bestämmt. Min hjärna känns helt svullen. Spel och internet i alla ära men ibland sitter jag här för mycket.
Ikväll ska jag hitta på annat! Hoppas att det hjälper. Kan inte teckna. Det har inte alls gått bra de senaste dagarna. Inte mycket annat att göra än att hoppas att det också går över snart.
När jag satte mig ner för att fundera på vad jag ska göra istället överfölls jag plötsligt av en stark lust jobba med något slags handarbete. Skulle vilja brodera något sött. Men jag har bara mitt lilla sykitt man kan på sin höjd laga små hål i kläder med. Saknar alltså material, och jag vet inte riktigt vart man ska gå för att köpa sånt. I villket fall är det nog inte öppet nu...
'
Det skrev jag. Sen googlade jag syaffärer i Gävle och gav mig av ändå. Hittade en del av Gävle jag inte sett förut. Inne i centrum, bakom bibloteket, låg en grupp ursöta små hus. Riktigt gammla stugor. Där vandrade jag in i en syaffär, i sista minuten. Där fanns det en trevlig kvinna som hjälpte mig. Jag har börjat på en liten sak, tänker inte berätta vad förrän det är klart. Ska dit imorgon efter skolan på sycafe. Ser fram emot det! Synd att jag har föreläsning ända till fyra.
Missade bussen hem. Jag fick mig alltså en liten extra promenad på köpet. Även om jag skulle ha velat slippa det... Känner mig piggare nu i alla fall. Ville bara meddela det. Ska inte sätta mig här annars. Tänker äta lite varma mackor, ta en öl och kanske läsa lite ur boken vi kommer ha en hemtenta på den här månaden.
Btw. Ett torkställ låter som en bra ide. Jula ligger en bra bit bort men kanske kan åka dit någon gång pappa kommer och hälsar på. Den här veckan har jag rätt mycket att göra i alla fall.
Och jag har typ inte sett något av havet. Mamma säger att jag borde, men jag vet inte riktigt hur jag ska ta mig ut dit... Kanske kan göra det till en utflykt någon ledig dag i framtiden.
'
Just de ja. Jag har köpt en kappa som jag tänker ha när det blir lite kallare. Den är riktigt pimp med allt fluff. Det går att ta bort, så blir kappan lite diskretare, men jag gillar det. Kunde inte fota den på något bra sätt om jag hade på den så ni får se den lite tråkigt hängande på toadörren.
'