SeaSunny

Silly shenanigans continuously conducted while waiting for forever.

19 Oktober 2011 Frukost vid 12.

Kategori: Allmänt

Soundtrack: The Guggenheim Grotto - Wisdom

Det finns inte mycket här i världen som är bättre än en sovmorgon. Att sätta klockan men sedan kunna ligga kvar i mer än en timme och bara dra sig, mysa i värmen och långsamt vakna till. Skulle egentligen ha föreläsning vid ett men nu ser jag via fb att den är inställd. I villket fall ska jag snart in till skolan. Måste jobba hårt om jag ska bli klar med spelomslags-bilderna tills på Fredag. Surt att jag inte fick mer gjort igår. Fast då hade jag visserligen annat för mig. Som att vara hos tandläkaren.
Jag hoppas att mitt goda humör idag håller i sig. Det har varit lite av en bergodalbana på senaste tiden. Jag tog mig en ordentlig frukost nyss i alla fall. Äggröra, bacon, äggmacka och honungste. Det kändes inte helt fel.
'
Nej nu ska jag snart ta mig upp och diska frukost-disken och sedan ska jag väl gå till bunkern. Ingen poäng i att dra ut på det. Längtar till helgen. Missade kyrkan i Söndags, eftersom att jag var på middag på puben puben, och jag blev förvånad över hur ledsamt det känns. Vet att de brukar ha något på Torsdagar också, men jag hinner faktiskt inte gå. Får vänta på Söndag helt enkelt. Missade sycafét igår också. Orkade inte ta mig iväg dit. Tror jag vet vad jag ska börja med nästa gång jag kommer dit i alla fall. Skulle behöva handla också. Har inget bra tuschpapper. Förhoppningsvis kanske någon i bunkern är villig att sälja ett ark till mig.
Jag kör med kjol idag, fast det är lite kallt, det känns också trevligt. Får nog göra det oftare.

Kommentarer

  • Moster G säger:

    Hej Laila!

    Hoppas att Du även idag har en skön sovmorgon och kan hämta ork inför arbetsveckan. Här söderut är ett underbart väder. Just nu 7 grader och solsken.

    Var igår och köpte 4 Tintinfilmer till Björn på Röda Korsets secondhand. Man har skaffat sig skyltdockor och gjort serveringen mysigare vilket hade åstadkommit stor tillströmmning av kunder. En bra vecka önskas Dej från oss !

    2011-10-23 | 11:02:06

Kommentera inlägget här: