SeaSunny

Silly shenanigans continuously conducted while waiting for forever.

26 Oktober 2011 Hype.

Kategori: Allmänt

Soundtrack: The Guggenheim Grotto - Wonderful Wizard

Har kännt mig rätt pigg de senaste dagarna. Nu har jag några dagars ledighet framför mig också, borträknat en uppgift vi fick i förrgår. Ska snart iväg till bunkern och förhoppningsvis ta tag i den. Annars har jag planerat att steka fjärilskokletter ikväll. Köpte pommes frites och bearneisesås också, så det blir riktig lyx.
Igår började jag jobba på mina julgardiner. Kom riktigt långt. Behöver nog bara en Tisdag till för att göra klart dem. Jag hoppas att de blir fina. Kan ju inte sätta upp dem än i alla fall. För tidigt för att börja julpynta än, även om det börjar dyka upp julmust och skumtomtar i affärerna.
Invigde lamporna jag köpt till min cykel när jag tog mig hem igårkväll också. Det var faktiskt riktigt roligt. Har inte tänkt på att det kanske vore smidigt att kunna se marken man cyklar på även när det är kväll.
'
Kan också berätta att jag är himla peppad inför Skyrim som kommer ut den 11 November. Ska bli så kul att spela! Funderar lite på att köra en manlig orc, eller en smidig Khajiit. Eller kanske en Argonian, eller en Nord... Arh! Så mycket att fundera på! Vill ha spelet nu på en gång!
'

Kommentarer

  • Moster G säger:

    Trevligt att läsa om Din vardag! Eftersom Du inte har körkort inser Du nog inte fullt ut hur dåligt cyklister och gångare i mörka kläder syns i trafiken. Så bygg på den nya belysningen med flera reflexer. Finns nästan överallt - bl.a på Apoteket.

    Virus av det slag som inte sprids på Internet har drabbat mej. Heshet och rethosta. Näsdukar av alla de slag snart slut! Kram G.

    2011-10-27 | 17:15:11

Kommentera inlägget här: