SeaSunny

Silly shenanigans continuously conducted while waiting for forever.

3 Oktober 2011 Spontanitet.

Kategori: Allmänt

Soundtrack: Dido - White Flag

Blir bara en kort uppdatering idag. Jag ska inte sitta framför datorn har jag bestämmt. Min hjärna känns helt svullen. Spel och internet i alla ära men ibland sitter jag här för mycket.
Ikväll ska jag hitta på annat! Hoppas att det hjälper. Kan inte teckna. Det har inte alls gått bra de senaste dagarna. Inte mycket annat att göra än att hoppas att det också går över snart.
När jag satte mig ner för att fundera på vad jag ska göra istället överfölls jag plötsligt av en stark lust jobba med något slags handarbete. Skulle vilja brodera något sött. Men jag har bara mitt lilla sykitt man kan på sin höjd laga små hål i kläder med. Saknar alltså material, och jag vet inte riktigt vart man ska gå för att köpa sånt. I villket fall är det nog inte öppet nu...
'
Det skrev jag. Sen googlade jag syaffärer i Gävle och gav mig av ändå. Hittade en del av Gävle jag inte sett förut. Inne i centrum, bakom bibloteket, låg en grupp ursöta små hus. Riktigt gammla stugor. Där vandrade jag in i en syaffär, i sista minuten. Där fanns det en trevlig kvinna som hjälpte mig. Jag har börjat på en liten sak, tänker inte berätta vad förrän det är klart. Ska dit imorgon efter skolan på sycafe. Ser fram emot det! Synd att jag har föreläsning ända till fyra.
Missade bussen hem. Jag fick mig alltså en liten extra promenad på köpet. Även om jag skulle ha velat slippa det... Känner mig piggare nu i alla fall. Ville bara meddela det. Ska inte sätta mig här annars. Tänker äta lite varma mackor, ta en öl och kanske läsa lite ur boken vi kommer ha en hemtenta på den här månaden.
Btw. Ett torkställ låter som en bra ide. Jula ligger en bra bit bort men kanske kan åka dit någon gång pappa kommer och hälsar på. Den här veckan har jag rätt mycket att göra i alla fall.
Och jag har typ inte sett något av havet. Mamma säger att jag borde, men jag vet inte riktigt hur jag ska ta mig ut dit... Kanske kan göra det till en utflykt någon ledig dag i framtiden.
'
Just de ja. Jag har köpt en kappa som jag tänker ha när det blir lite kallare. Den är riktigt pimp med allt fluff. Det går att ta bort, så blir kappan lite diskretare, men jag gillar det. Kunde inte fota den på något bra sätt om jag hade på den så ni får se den lite tråkigt hängande på toadörren.
'

Kommentarer

 • Sam säger:

  Lycka till med att sy! Och glöm inte visa upp vad du gjort sen :D

  2011-10-03 | 21:29:54
  Bloggadress: http://slisshh.blogg.se/
 • Moster G säger:

  Kan konstatera att Du lever det moderna livet - sycafé är väl det allra senaste ! Hoppas det blev en trevlig stund. Glöm inte boken - även hemtentor kan vara ganska krävande.

  2011-10-04 | 12:10:59
 • Lilla skåningen säger:

  That was indeed en väldigt pimp kappa!!

  Du kan ju pärla lite :) jag har gjort en 3D Creeper från Minecraft i några dagar nu.

  2011-10-04 | 15:28:31
 • Sean säger:

  Hehe, pälsen ser ut som den på Hawke's mage robes, riktigt nice.

  2011-10-04 | 17:17:19

Kommentera inlägget här: