SeaSunny

Silly shenanigans continuously conducted while waiting for forever.

9 Oktober 2011 Havet?

Kategori: Allmänt

Soundtrack: Veronica Maggio - Välkommen In

Pappa var här igår. Jag packade ner lite mat och sen försökte vi hitta havet. Det var lättare sagt än gjort. Tillslut kom vi fram till något som kanske var havet. Jag vet inte. Det var mitt ibland massa industribyggnader i alla fall. Vi år där, rätt snabbt, för det blåste kallt. Det är alltid lite extra gott att äta utomhus.
Sedan handlade vi lite, fast inte något att hänga tvätt på för det hann vi inte, och sen åkte pappa hem.
'
'
Idag gick jag till kyrkan som vanligt. Var en massa barn där som sjöng och var allmänt ursöta.
Sedan gick jag lite på stan. Köpte vantar och en mössa, för det börjar bli kallt på riktigt. Glömde bort att köpa gardiner, fast jag hade tänkt på det dagen innan. Aja...
Här hemma har jag inte fått något vettigt gjort. Borde kanske ha läst boken vi ska ha tenta på men det glömde jag också bort. Gick i alla fall bort till bunkern och satt ensam och tecknade lite. Börjar äntligen kunna tecka igen. Var inne i en svacka ett tag. Rätt mysigt att sitta där i mörkret. Lite läskigt också, i alla fall precis när alla lamporna slocknade.
Egentligen borde jag fixa något att äta nu men jag är faktiskt inte hungrig... Nästa vecka blir det en massa föreläsningar då också. Kroki imorgon. Jag tror att vi ska ha en manlig modell för första gången. Det blir en annorlunda upplevelse.

Kommentarer

 • Samuel säger:

  Oh, lycka till med krokin!

  2011-10-10 | 18:45:03
  Bloggadress: http://slisshh.blogg.se/
 • Moster G säger:

  Laila! Du tycks ha fullt upp! Kan tipsa om att Röda Korset i Gävle har second handförsäljning på Agö torg i Brynäs Centrum. Öppettider hittar Du på Internet. Köpte häromdagen fina gardiner till B-O:s fönster tillverkade av Kinnasand - ett kvalitetsföretag. Pris 40:-. Igår var vi på Pingstkyrkans loppis där jag hittade en blå tröja för 50:- och diverse böcker och några skivor till Björn. Betala inte mera än nödvändigt för saker och ting!

  2011-10-11 | 10:25:51
 • Moster G säger:

  Laila! Ibland förstår jag mej inte på den här kommentartekniken. Skriver en text... och den går inte fram. Nu vill jag tipsa om att På Agö torg i Brynäs Centrum i Gävle har Röda Korset en secondhandförsäljning. Öppettider på Internet! Där kanske Du kan hitta billiga gardiner?

  Köper i stort sett allt i den vägen på second hand!

  Kram Gun

  2011-10-11 | 10:30:15

Kommentera inlägget här: