SeaSunny

Silly shenanigans continuously conducted while waiting for forever.

29 September 2011 När man kan gå utan jacka.

Kategori: Allmänt

Soundtrack: Vast - Loneliness Is Fine

Det har varit så fint väder idag. Härligt. Gick ut förut och promenerade. Satte mig vid ett litet fält och bara vilade. Vet inte hur länge jag satt där, i något slags semi-meditativt tillstånd, men skönt var det. Tänkte att jag ville packa en picknickkorg med baugetter, oliver, tonfisk, bacon och pärondricka och äta ute i naturen. Jag gjorde det inte dock. Eftersom att jag inte känner till några bra picknickställen i Gävle. Det är synd att jag inte har en balkong. Hade varit mysigt. Dessutom känns picknick som en grej man sällan gör ensam.
Inte för att jag klagar. Jag kanske har eremit-tendenser. Det är skönt att vara ensam. Man blir så lugn. Friheten är underbar också. Över huvudet taget. Friheten av att bo ensam, att själv disponera sin tid och sina pengar.
'
Jag är inte trött, konstigt nog. Sov inget i natt. Försökte, men till slut satte jag mig och spelade Deathspank tills solen gick upp. Sedan använde jag tvättstugan för första gången. Det gick bra. Fast torkskåpet är totalt värdelöst. Seröst. Har draperat min tvätt över hela rummet nu, för att låta allt torka. Snart ska jag väl ta mig i kragen och städa.
Städar en hel del känns det som. Men jag gillar det. Jag vill att mitt rum håller sig fint.

Kommentarer

 • Gun Bengtsson säger:

  Torkskåpet uppenbarligt något för en vaktmästare att ta tag i ........!!!!

  2011-09-29 | 18:56:52
 • Kathi säger:

  Låter som om du har det riktigt mysigt där uppe i Gävle. Kramar från mig <3

  2011-09-30 | 12:36:30
 • Johan Bengtsson säger:

  Du kan kanske köpa dig ett ihopfällbart torkställ för tvätten...jag har ett, kostade väl 70:- på Jula vill jag minnas. Sparar energi:-)

  2011-09-30 | 21:41:56

Kommentera inlägget här: