SeaSunny

Silly shenanigans continuously conducted while waiting for forever.

6 September 2011 Mina platser.

Kategori: Allmänt

Soundtrack: Everest - Let Go

Hej alla. Gick upp imorse och spelade lite mass effect, sedan värmde jag mig soppa som jag gjort igår. Löksoppa med glasnudlar. Så sjukt gott! Har kvar en av hamburgarna jag gjorde tidiare också, sparar på den lite för det var också fruktansvärt mumsigt. Matfronten har jag klarat av rätt så bra än så länge tror jag. Börjar vänja mig lite vid att dela kök med annat folk.
Efter att ha laddat kroppen med lite smaskig energi så stack jag till ateljen. Har som sagt fått en ny uppgift som ska in tills på Måndag. Vi blev uppdelade i grupper och ska nu rita av samma rum (vi ska tillsammans komma överens om alla detaljer) ur olika vinklar. Tog med mig kameran för jag har hört att folk är lite nyfikna på hur det ser ut här.
'
'
'
Så här ser alltså min arbetsplats ut. Det är riktigt smidigt att alltid ha tillgång till ett ljusbord och det är mycket bättre för ryggen att ha den att teckna mot istället för att luta sig över ett bord. Man kan komma och gå som man vill precis när som helst så länge man har med sig sitt passerkort, något som verkligen är underbart. Det betyder att jag själv kan lägga upp min tid som jag vill, när vi inte har föreläsningar så klart. Passar perfekt.
Här är det första arbetet vi gjorde i alla fall. Inte någon favorit men en bra träning. Är inte van vid att fylla hela rum.
'
'
Skolan är rätt imponerande i sig själv. Ligger i något slags gammalt regemente eller nått. Det är en massa hus i alla fall. Och det finns ett biblotek och ett cafe. Mycket folk finns det också.
'
'
'
Den röda pilen pekar på ingången som jag brukar ta och den gröna pilen pekar på vart ateljen ligger. Ateljen kallas även för bunkern om jag fattat saken rätt. Den ligger under marken men det finns små fönster uppe vid taket som släpper in lite ljus.
Studentkåren ligger i ett hus precis mitt emot. Där finns nog även någon slags matsal där man kan köpa lunch. Jag vet inte. Jag går hem och äter.
Bakom det huset ligger en bunt gröna hus, där bor jag!
'
'
Jag bor på andra våningen och delar kök med alla andra på samma plan. Mest asiater. Det var lite obekvämt i början, och det är lite ont om plats, men nu börjar jag vänja mig. Det finns även en gemensam lokal som jag aldrig sett någon använda förutom en kille som brukar sitta och äta där.
'
'
'
'
Och så har vi mitt rum. Det börjar bli hemtrevligt nu. Har klurat ut smarta sätt att förvara saker och införskaffat bland annat en tvättkorg, en bokhylla, ett nattduksbord, en sjukt cool väckarklocka och en tandborsthållarmuggsak. Har fått upp lite bilder på väggarna ocksp. Gardiner fattas dock fortfarande.
'
'
'
'
'
'
'
Ser själv ungefär lika dan ut som förut. Har längre hår och måste nog snart klippa mig lite igen.
'
'
... Det är jobbigt att ta bilder på sig själv.
Får ta en promenad och fota lite runt om i själva staden någon gång. Kanske på Söndag, måste ju ändå ut och gå till kyrkan då eftersom att bussarna inte går från högskolan på helgen. Bah.
Imorgon ska jag in till stan på förmiddagen och köpa den längsta linjalen jag kan hitta. Nu ska jag städa lite (helt vansinnigt hur snabbt saker blir dammiga!) och kanske ta mig lite att äta. Over and out.

Kommentarer

 • Sean säger:

  Äntligen får man se lite mer än bara ditt rum, ser trevligt ut. Din arbetsplats ser också najs ut, you cheater.

  Also, ditt arbete blev ju asbra, ju! Du får visa den i detalj sen!

  2011-09-06 | 17:47:48
 • Moster G säger:

  Tusen tack för alla fina bilder - ger verkligen en vink om hur högskolestudierna gestaltar sig för Dej!

  Har visat B-O också och ska berätta för Mormor.

  2011-09-06 | 18:40:25
 • Sam säger:

  Shit vad nice med egna ljusbord. Det ser ju ut som bästa arbetsplatsen! Haha, vi borde haft så på Rudbeck. </3

  Nice med bilder! Allt ser jättenice ut ju ^^

  Jag behöver också en tvättkorg ._. Vart fan kan man köpa en tvättkorg?

  2011-09-06 | 19:05:45
  Bloggadress: http://slisshh.blogg.se/
 • Läskiga mamman säger:

  Det är så kul att läsa hur det går för dig! Jag tycker teckningen blev jättebra! Ha en underbar tid Laila!

  2011-09-07 | 06:51:31
 • Moster G säger:

  Vad angår gardiner kanske jag kan tipsa om att Röda Korset har second handförsäljning nästan överallt med butiksnamnet Kupan. Adressen i Gävle kan Du nog hitta på Internet. Kupan är ofta en mycket välskött och innehållsrik affär! Kram!

  2011-09-08 | 18:33:38

Kommentera inlägget här: